Stiri despre evacuarea antenelor

  74 rezultate: Sortare: Cronologic ↓ Dupa popularitate
 • CNA, undă verde pentru noile studiouri ale Antenelor. CEO-ul Intact: „Faţă de acţiunile îndreptate împotriva noastră, am fost nevoiţi să găsim o soluţie de avarie“
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  CNA, undă verde pentru noile studiouri ale Antenelor. CEO-ul Intact: „Faţă de acţiunile îndreptate împotriva noastră, am fost nevoiţi să găsim o soluţie de avarie“

  Consiliul Naţional al Audiovizualului (CNA) a aprobat noile studiouri ale grupului de media Intact, situate în complexul Romexpo, în timp ce directorul general al posturilor, Sorin Alexandrescu, a precizat că este o mutare provizorie, în următoarele luni având în plan o mutare definitivă în fostele studiouri ale postului Prima TV.

 • Cine i-a dat internet în puşcărie lui Dan Voiculescu. Pe ce se bazează patronul Intact când cere revizuirea sentinţei
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Cine i-a dat internet în puşcărie lui Dan Voiculescu. Pe ce se bazează patronul Intact când cere revizuirea sentinţei

  Dan Voiculescu susţine, în cererea de desfiinţare a sentinţei prin care a fost condamnat la 10 ani de închisoare, că a citit pe internet „dezvăluirile“ făcute de Mugur Ciuvică despre judecătoarea care a pronunţat sentinţa în dosarul ICA. Or, în Penitenciarul Rahova, unde acesta este încarcerat, deţinuţii nu au acces la internet.

 • Clivajul tineri-bătrâni. Fiii nelegitimi ai democraţiei
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Clivajul tineri-bătrâni. Fiii nelegitimi ai democraţiei

  „Adunaaaaarea!” Şi ei, seniorii dependenţi de Antena 3, s-au conformat. Cam aşa s-a coagulat ceea ce a ajuns să fie numit în unele ştiri „protest” - o mare nedreptate lingvistico-simbolică faţă de cei care au protestat cu adevărat în tânăra noastră democraţie (cu mult mai tânără decât o cred unii).

 • Un Napoleon la Rahova. Dan Voiculescu, pontat de gardieni că „scrie“ şi „munceşte“ în acelaşi timp
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Un Napoleon la Rahova. Dan Voiculescu, pontat de gardieni că „scrie“ şi „munceşte“ în acelaşi timp

  Omul de afaceri Dan Voiculescu ar fi reuşit performanţa ca, în paralel cu timpul alocat scrierii de cărţi, să acumuleze şi ore de muncă pretinzând că a prestat diferite activităţi. Acest lucru ar fi consemnat într-o notă internă realizată de Administraţia Naţională a Pentenciarelor, care a constatat mai multe nereguli la Penitenciarul Rahova, potrivit Hotnews.

 • Antena 3,  ANAF-ul 2  şi Anatema 1 (I)
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Antena 3,  ANAF-ul 2  şi Anatema 1 (I)

  Când am aflat că ANAF a recuperat doar 10% din ceea ce s-a furat în această ţară, am rămas uimit şi profund revoltat. Dacă mergem tot aşa, recuperarea prejudiciului devine o sarcină milenară, dacă nu cumva problema urmează să fie soluţionată, în întregul ei, doar în Lumea cea de apoi.

 • Dreptatea ta o exclude pe a mea
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Dreptatea ta o exclude pe a mea

  Până când nu ne vom aşeza în firescul adus de educaţie şi competenţe profesionale, până când nu ne vom stabili unde vrem să fim peste 50 de ani ca naţie şi nu vom face eforturi conjugate pentru asta, pornind de la vârf în jos, rămânem în mocirlă. Ne vom sfâşia între noi, deşi prieteni sau foşti colegi, pentru dreptatea altuia, care uneori e foarte strâmbă şi, de cele mai multe ori, nu e şi a noastră.

 • Micromineriada
lui Dan Voiculescu şi necazul mafiotului Giuseppe Gambino
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Micromineriada lui Dan Voiculescu şi necazul mafiotului Giuseppe Gambino

  Aşadar, Antenele lui Dan Voiculescu au mai câştigat o înfrângere, pe care o adaugă unui portofoliu deja impresionant de eşecuri. A fost aceasta ultima – dar nu ştim dacă şi cea din urmă – micromineriadă pe care, din spatele gratiilor, a orchestrat-o cunoscutul mogul. De acum încolo, dacă vrem ca lucrurile să nu se repete, mai importanţi devin complicii săi de la vârful statului.

 • Românii, la masa de poker a istoriei
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Românii, la masa de poker a istoriei

  Dincolo de sublimul geografiei distrus, între alţii, de mafia lemnului, României i s-au distribuit la masa de poker a destinului cărţi mai degrabă rele. Dar alţii s-au trezit şi mai năpăstuiţi. Iar victoria e posibilă.

 • Oana Stancu - Nimic
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Oana Stancu - Nimic

  Am citit până la capăt. M-am forţat să citesc cu atenţie, ca să nu fiu acuzată de nimic – că m-am lăsat manipulată, că-s pe lângă subiect, că vai, că nu ştiu ce-i în spate, că nu ştiu ce-i în faţă.

 • Ura faţă de „Antene“
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Ura faţă de „Antene“

  Ca în toate comunităţile primitive şi nouă ne place să ne împărţim între „noi” şi „ei”, pe bază de distincţii totemice. Noi boierii, ei oierii. Noi cinstiţii, ei hoţii. Noi cei buni, ei cei răi. Noi cei care avem dreptate, ei cei care nu au niciodată dreptate. Ziarişti „buni” şi ziarişti răi. Grupul „care ne trebuie” şi concetăţeni care „nu ne trebuie”. Intelectualii tineri şi frumoşi, împotriva bătrânilor care se uită la Antene.

 • Jihadul propagandistic
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Jihadul propagandistic

  Susţinătorii lui Voiculescu sunt angajaţi într-un război după modelul jihadiştilor: folosesc ca arme bătrânii şi copiii. După ce i-au umplut de invective pe toţi cei ce le-au demascat mascarada, au ajuns să se ia de copiii acestora. După ce i-au utilizat pe oamenii ancoraţi în trecut, au trecut la abuzuri emoţionale asupra celor pe care îi aşteaptă viitorul. Şi în „experimentul Piteşti” copiii erau determinaţi să se dezică de părinţi.

 • Alina
Gorghiu şi gândirea la stânga-mprejur
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Alina Gorghiu şi gândirea la stânga-mprejur

  Aflată la sfârşitul săptămânii trecute pe meleaguri moldovene, într-un turneu electoral al cărui scop a fost lansarea candidaţilor PNL la primăria unor mari oraşe din zonă, co-preşedinta Alina Gorghiu a făcut o graţioasă stânga-împrejur în gândire. Regăsindu-şi brusc, însă numai parţial, bunul simţ şi luciditatea

 • Etapele legale prin care pot fi scoase Antenele din sediul pe care îl ocupă ilegal
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Etapele legale prin care pot fi scoase Antenele din sediul pe care îl ocupă ilegal

  Războiul dintre ANAF şi televiziunile lui Dan Voiculescu se pregăteşte să intre într-o nouă fază. Reprezentanţii Antenelor au refuzat să plece din imobilul confiscat în dosarul ICA, aşa că Fiscul nu are decât opţiunea unui proces de evacuare, care însă durează foarte puţin, arată experţii în drept.

 • Pactul Naţional Anti-Colectiv
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Pactul Naţional Anti-Colectiv

  A sosit clipa cea mare şi puturoasă! După 27 de ani de simulacru, avem în faţă concluzia finală, frontală şi vulgară ca un contact neprotejat cu gardienii lagărului. Iat-o: stimaţi concetăţeni dezonoraţi, sistemul e viu şi vă surîde hidos din toate părţile! Sau altfel spus: sîntem în proprietatea alor noştri - colegi de naţie şi duşmani juraţi ai vieţii cinstite.

 • VIDEO Săptămâna toxică a Antenei 3. Manipulările care au divizat România
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  VIDEO Săptămâna toxică a Antenei 3. Manipulările care au divizat România

  Scandalul Antena 3 – ANAF a fost dezbaterea săptămânii. Mulţi s-au arătat indignaţi faţă de contestarea unei sentinţe judecătoreşti, alţii s-au solidarizat cu angajaţii Intact. Asta după ce Antena 3 a aruncat în spaţiul public o serie de informaţii care s-au dovedit a fi false sau scoase din context.

 • Cum ne ia de proşti dl. Georgică Severin
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Cum ne ia de proşti dl. Georgică Severin

  Suntem în plin, fals şi artificial amplificat scandal al Antenelor şi în zilele Ţigandiadei eroi-comico-satirice pusă la cale de stăpânii şi angajaţii acestora. Indivizi care au de-a face cu presa şi cu adevărata libertate a presei cam cât am eu de-a face cu Sultanatul Omanului.

 • VIDEO Klaus Iohannis face un pas înapoi în cazul Antena 3: „Am înţeles foarte clar mesajul primit via Facebook. Nu apăr pe nimeni în faţa legii”
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  VIDEO Klaus Iohannis face un pas înapoi în cazul Antena 3: „Am înţeles foarte clar mesajul primit via Facebook. Nu apăr pe nimeni în faţa legii”

  Preşedintele Klaus Iohannis a revenit, vineri seara, la Bruxelles, asupra declaraţiilor făcute cu privire la intervenţia ANAF de la sediul trustului Intact. Şeful statului a arătat că a înţeles mesajul transmis pe Facebook, unde a fost aspru criticat pentru afirmaţiile făcute. Iohannis a mai precizat că nu a avut intenţia să apere Antenele în faţa legii.

 • REPORTAJ Mitingul Antena 3 din Piaţa Constituţiei: Defăimarea unei ţări
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  REPORTAJ Mitingul Antena 3 din Piaţa Constituţiei: Defăimarea unei ţări

  „Judecătoarea a luat bani ca să dea sentinţă împotriva lor, iar acum l-a sunat pe un şef mare din SRI, adică CIA-ul nostru, s-o apere”, îi traduce o româncă, în engleză, bărbatului de lângă ea. „E ca în stalinism”, repetă ea ce se aude pe scenă. Dana Grecu e în genunchi, Mircea Badea promite că e doar începutul, Mugur Ciuvică o jigneşte pe Kovesi, Carmen Avram e în lacrimi şi povesteşte despre război şi foamete. Oare ce se va întâmpla mâine?

Modifică Setările