Stiri despre elton john

  131 rezultate: Sortare: Cronologic ↓ Dupa popularitate
 • Numele reale ale celor mai cunoscuţi artişti străini şi români: cine sunt Reginald, Mapother IV, Demetria sau Paul Mărăcine
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Numele reale ale celor mai cunoscuţi artişti străini şi români: cine sunt Reginald, Mapother IV, Demetria sau Paul Mărăcine

  Uneori, ca să reuşeşti în industria muzicală sau la Hollywood, trebuie să îţi schimbi numele pentru a te remarca. Astfel, unele dintre cele mai cunoscute vedete din România şi din Statele Unite ale Americii au adoptat nume de scenă pentru a se diferenţia de alte staruri, dar şi pentru a se reinventa. Între acestea se numără Elton John, Lady Gaga, Tom Cruise, Bono, Matteo, Inna, Smiley sau Spike.

 • Elton John s-a căsătorit cu partenerul său de viaţă, David Furnish
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Elton John s-a căsătorit cu partenerul său de viaţă, David Furnish

  Cântăreţul britanic Elton John (67 de ani) s-a căsătorit astăzi cu David Furnish (52 de ani), cu care trăieşte în parteneriat civil din 2005. Artistul a postat pe contul său de Instagram o fotografie realizată chiar înainte de semnarea documentelor oficiale.

 • Elton John se va căsători cu partenerul lui de viaţă pe 21 decembrie
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Elton John se va căsători cu partenerul lui de viaţă pe 21 decembrie

  Cântăreţul britanic Elton John se va căsători cu partenerul său de viaţă, producătorul de film David Furnish, pe 21 decembrie, în cadrul unei ceremonii discrete, în ziua în care se vor împlini exact nouă ani de la semnarea contractului lor de uniune civilă.

 • FOTO VIDEO The Rolling Stones şi longevitatea muzicală: cine sunt veteranii muzicii rock?
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  FOTO VIDEO The Rolling Stones şi longevitatea muzicală: cine sunt veteranii muzicii rock?

  Când spunem „veteranii muzicii rock“, spunem, de fapt, The Rolling Stone – formaţia britanică devenită cea mai mare afacere din muzică. Însă trupa de rock formată la Londra, în 1962, este departe de a fi cea mai longevivă din industrie. Elton John, David Bowie şi trupa australiană AC/DC sunt doar câţiva dintre artiştii care şi-ar putea revendica cu uşurinţă titlul de „veterani ai muzicii rock“.

 • Citatul săptămânii: „Părăsesc «Cronica Cârcotaşilor» după aproape 14 ani de realizare şi prezentare neîntreruptă”
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Citatul săptămânii: „Părăsesc «Cronica Cârcotaşilor» după aproape 14 ani de realizare şi prezentare neîntreruptă”

  Plecarea realizatorilor TV Mihai Găinuşă şi a lui Codruţ Kegheş (Dezbrăcatu') de la „Cronica Cârcotaşilor“, înlocuirea lui Horia Brenciu cu Tudor Chirilă la „Vocea României“ şi reacţia postului de televiziune România TV despre scandalul cu preşedintele CNA, Laura Georgecu, sunt doar câteva dintre evenimentele care au marca ultima perioadă. „Adevărul” vă prezintă cele mai importante declaraţii ale săptămânii.

 • Elton John: Iisus ar sprijini căsătoriile între persoanele de acelaşi sex
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Elton John: Iisus ar sprijini căsătoriile între persoanele de acelaşi sex

  Elton John, cunoscut pentru rolul său de militant în favoarea drepturilor homosexualilor, a declarat într-un interviu acordat pentru Sky News că Iisus Hristos, dacă ar fi fost în viaţă, ar fi sprijinit căsătoriile între persoanele de acelaşi sex, în încercarea de „a aduce oamenii împreună“. Totodată, el şi-a exprimat admiraţia pentru Papa Francis şi a spus că ar vrea să aibă o întrevedere cu Vladimir Putin.

 • Elton John şi partenerul său de viaţă vor deveni soţ şi soţ
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Elton John şi partenerul său de viaţă vor deveni soţ şi soţ

  Elton John şi partenerul său de viaţă, David Furnish, care trăiesc într-o uniune civilă, urmează să se căsătorească, după legea care legalizează căsătoriile între persoanele de acelaşi sex a intrat în vigoare în Anglia şi Ţara Galilor.

 • VIDEO Cine sunt tinerii violoncelişti care au renunţat la rivalitate pentru a scrie istorie în muzică
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  VIDEO Cine sunt tinerii violoncelişti care au renunţat la rivalitate pentru a scrie istorie în muzică

  Doi tineri violoncelişti de origine croată, Luka Šulić şi Stjepan Hauser, au fost o vreme rivali, dar de trei ani şi-au unit forţele şi au rupt barierele dintre diferitele genuri muzicale. „Smells Like Teen Spirit“, semnată de Nirvana, „Californication“, a băieţilor de la Red Hot Chili Peppers, şi „Voodoo People“, de la The Prodigy, sunt doar câteva dintre melodiile legendare care au fost recreate doar cu ajutorul violoncelelor.

 • FOTO VIDEO Celebrităţi care şi-au recunoscut cu mândrie homosexualitatea
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  FOTO VIDEO Celebrităţi care şi-au recunoscut cu mândrie homosexualitatea

  „M-am săturat să mă tot ascund şi m-am săturat de minciuni cu privire la această omisiune. Mă aflu aici, astăzi, pentru că sunt lesbiană“, au fost cuvintele actriţei Ellen Page, una dintre multele celebrităţi care şi-au recunoscut în mod public orientarea sexuală.

 • Sunt GAY şi vreau să mă însor!
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Sunt GAY şi vreau să mă însor!

  Demersul început recent de bloggerul Răzvan Sibii pe „Adevărul” este prea important pentru a rămâne singular. Mai ales că el nu este singur, sunt atâţia oameni în ţara aceasta care înţeleg că România nu poate ramâne încremenită în Evul Mediu, că viitorul şi normalitatea înseamnă rezolvarea acestei probleme majore, cu valoare de hârtie de turnesol pentru orice societate.

 • VIDEO Cele mai bune colaborări muzicale din toate timpurile
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  VIDEO Cele mai bune colaborări muzicale din toate timpurile

  Cele mai bune nume din istoria muzicii internaţionale au conlucrat, la un moment dat, pentru a realiza cele mai bune piese care au rămas în istorie. Printre aceşti artişi se numără Bob Dylan, Johnny Cash, The Beatles, Aerosmith, David Bowie, Eminem, sir Elton John sau Lady Gaga, scrie learni.st.

 • Cum te poate ajuta muzica să scapi de durerile fizice
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Cum te poate ajuta muzica să scapi de durerile fizice

  Sunetele armonioase ale unei compoziţii muzicale reuşesc deseori să aline stările sufleteşti ale oamenilor, dar, potrivit unui nou studiu american, muzica poate calma şi durerile fizice, informează Daily Mail.

 • FOTO VIDEO Mărul discordiei între vedete internaţionale. Ce au avut de împărţit
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  FOTO VIDEO Mărul discordiei între vedete internaţionale. Ce au avut de împărţit

  Disputele dintre celebrităţi apar, uneori, doar pentru ca imaginea fiecăreia dintre părţile implicate să capete o aură şi mai strălucitoare. Alteori, însă, conflictele dintre vedete ajung o vendetă personală care se întinde pe mulţi ani, doar din dorinţa de a demonstra cine este cu adevărat mai bun.

 • VIDEO Turnee anulate, absenţe motivate
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  VIDEO Turnee anulate, absenţe motivate

  Cântăreţul britanic Elton John, aflat în plin turneu european, a fost diagnosticat cu apendicită şi va suporta în curând o intervenţie chirurgicală. Artistul este doar ultimul dintr-o listă recentă de muzicieni nevoiţi să-şi anuleze angajamentele concertistice, din cauza problemelor de sănătate.

 • VIDEO Elton John va fi operat de apendicită
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  VIDEO Elton John va fi operat de apendicită

  Cântăreţul britanic Elton John, aflat în plin turneu european, a fost diagnosticat cu apendicită şi va suporta în curând o intervenţie chirurgicală.

 • FOTO Celebrităţi gay: oficial le merge bine
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  FOTO Celebrităţi gay: oficial le merge bine

  Cântăreaţa americană Melissa Etheridge a anunţat miercuri că se va căsători cu partenera ei de viaţa Linda Wallem, după ce Curtea Supremă din Statele Unite a adoptat o hotărâre care deschide drumul către legalizarea căsătoriilor gay în California, statul în care artista locuieşte. Acest lucru marcheză o victorie importantă pentru comunitatea gay, din care fac parte numeroase alte celebrităţi care şi-au oficializat relaţia.

Modifică Setările