Stiri despre detoxifiere

  181 rezultate: Sortare: Cronologic ↓ Dupa popularitate
 • Cum ne revenim după masa de Paşte - cure de detoxifiere cu fructe şi legume din piaţă
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Cum ne revenim după masa de Paşte - cure de detoxifiere cu fructe şi legume din piaţă

  După masa îmbelşugată de Paşte, organismul are nevoie de o perioadă de detoxifiere. Medicii recomandă consumul de fructe şi legume pentru curăţarea organismului de toxinele acumulate după masa bogată de Paşte.  Cu mere sau portocale se poate face o curăţare rapidă a organismului în doar două zile. Cu legumele din piaţă se pot alcătui meniuri de detoxifiere benefice pentru sănătate.

 • Crezi în produse miraculoase de slăbit, detoxifiere, curăţit ficatul sau sângele? Nutriţioniştii explică de ce acestea sunt, de fapt, o mare păcăleală
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Crezi în produse miraculoase de slăbit, detoxifiere, curăţit ficatul sau sângele? Nutriţioniştii explică de ce acestea sunt, de fapt, o mare păcăleală

  Curele de detoxifiere, uneori asociate cu magicul cuvânt „slăbire”, au devenit o modă. O modă de care, însă, companiile farmaceutice au învăţat să profite din plin: de la detoxifierea ficatului, colonului, sângelui, până la cea a întregului organism, piaţa este invadată de astfel de produse „miraculoase”. Sunt mai degrabă „mincinoase”, spun nutriţioniştii.

 • Ponturi pentru creşterea imunităţii organismului. Care este cel mai puternic „medicament“ oferit de natură
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Ponturi pentru creşterea imunităţii organismului. Care este cel mai puternic „medicament“ oferit de natură

  Să vorbeşti în aceste zile despre creşterea imunităţii organismului este la modă, după “avalanşa” de suplimente alimentare şi tratamente de pe piaţă. Practic, dacă vrei să urmezi o cură pentru creşterea imunităţii, te afli într-un veritabil impas. Specialiştii din Olt atrag atenţia asupra faptului că o dietă trebuie ţinută la un anume echilibru, altfel riscăm să cădem în cealaltă extremă.

 • Cum ţinem corect postul
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Cum ţinem corect postul

  „Dacă nu îţi schimbi viaţa, la ce mai posteşti? Schimbarea bucatelor nu ajută la nimic” - Sf. Ioan Gură de Aur. Dupa părerea mea, postul are un aspect material şi un aspect spiritual. Postul reprezintă nu numai perioada în care renunţăm la mâncăruri de dulce (produse de origine animală), dar înseamnă şi o perioadă de linişte sufletească, de împăcare cu sine însuşi (în primul rând) şi cu cei din jur, de iertare şi de bunătate.

 • Radu Paraschivescu, în jurul înjurăturii: În general, de mamă
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Radu Paraschivescu, în jurul înjurăturii: În general, de mamă

  Nu-i frumos să vorbeşti urît. Aşa ştiam fiindcă aşa ni se spusese – acasă, la şcoală, pe scară sau în spatele blocului, oriunde aveam parte de-un pedagog cumsecade. Mai tîrziu am aflat că e firesc şi chiar practic să bobinăm sudălmi şi vorbe grele; oameni cu doctorat ne-au adus la cunoştinţă că facem un lucru util, că ne detoxificăm mintea, că măscarea spusă la vreme te ajută să rezişti presiunilor din jur.

 • Biorezonanţa, medicina viitorului?
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Biorezonanţa, medicina viitorului?

  Statisticile arată fără putinţă de tăgadă că oamenii nu merg la medic din cauza….fricii de durere! Următoarele două motive sunt: lipsa timpului şi costul ridicat al investigaţiilor medicale!

 • Top 10 băuturi răcoritoare şi detoxifiante
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Top 10 băuturi răcoritoare şi detoxifiante

  Pentru a face consumul apei mai atractiv, apelează la un truc simplu şi eficient: adăugă câteva fructe sau legume proaspete pentru a-i da aromă şi a-i îmbunătăţi gustul. Nu doar că te vei hidrata mai bine, ci vei beneficia şi de o optimizare a procesului de detoxifere.

 • 7 plante salvatoare pentru ficat
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  7 plante salvatoare pentru ficat

  Oboseala accentuată, limba încărcată şi aspectul tern al pielii sunt semne clare că ficatul are nevoie de puţin ajutor. Nu e greu deloc, pentru că în natură găseşti mai multe plante cu efect purificator.

 • E mai sănătos să nu crezi tot ce vezi: 6 mituri demontate despre alimente
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  E mai sănătos să nu crezi tot ce vezi: 6 mituri demontate despre alimente

  Sfaturile despre nutriţie sunt foarte variate şi se contrazic, deseori, unele pe altele, astfel încât este greu să ţii pasul cu ce e bun şi ce e rău pentru tine. Totuşi, nu trebuie să renunţi complet la dressingurile cu grăsimi pentru salată şi, uneori, ai voie să mănânci anumite legume care par îndoielnice din punct de vedere nutritiv, cum este cartoful.

 • Patru alimente de
primăvară care ajută la eliminarea toxinelor din organism
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Patru alimente de primăvară care ajută la eliminarea toxinelor din organism

  Verdeţurile de primăvară furnizează organismului o cantitate mare de minerale, vitamine şi antioxidanţi, fiind, în acelaşi timp, sărace în calorii, motiv pentru care sunt o alegere recomandată dacă vrei să slăbeşti, însă acestea alimente contribuie în acelaşi timp la eliminarea toxinelor din organism.

 • Detoxifierea de tehnologie în 7 paşi
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Detoxifierea de tehnologie în 7 paşi

  Cu cât eşti mai legat de ceva, cu atât mai mult vei deveni anxios la gândul că va trebui să renunţi. Dacă numai gândul renunţării la tehnologie pentru câteva zile te supără, atunci te numeri printre numeroasele victime care nu-şi conştientizează dependenţa.

 • Ce beneficii ne aduce cura de detoxifiere
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Ce beneficii ne aduce cura de detoxifiere

  Sărbătorile au trecut şi au lăsat în urmă clipe şi amintiri placute, dar şi câteva kilograme în plus sau o stare pe care s-o numim de „intoxicare” a organismului; este normal, toţi am făcut, mai mult sau mai puţin,  abuzuri alimentare (cârnaţi, sarmale, piftie, plus cozonac, torturi) asociate cu consum de alcool sau de bauturi carbogazoase dulci din comerţ.

 • La ce ajută enzimele din varză, sfeclă roşie şi din citrice
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  La ce ajută enzimele din varză, sfeclă roşie şi din citrice

  Organismul digeră o friptură în aproape o săptămână, pe când legumele şi fructele proaspete se digeră în cel mult două ore. Reziduurile şi substanţele care ne-ar putea face rău din aceasta rămân mult timp în corp. De aceea, din când în când, este nevoie, de o dietă bogată în enzime.

 • Cele mai bune
alimente pentru detoxifierea organismului
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Cele mai bune alimente pentru detoxifierea organismului

  Eliminarea toxinelor ar trebui să înceapă cu intestinul gros şi să continue cu ficatul şi cu rinichii. Detoxifierea devine o necesitate atunci când, în ciuda un stil de viaţă echilibrat, apar stări de oboseală nejustificate, balonări şi tulburări digestive.

 • Cele mai vehiculate mituri despre sănătate: sfaturi pe care să nu le crezi
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Cele mai vehiculate mituri despre sănătate: sfaturi pe care să nu le crezi

  Acum, parcă mai mult decât oricând, suntem bombardaţi din toate părţile cu recomandări privind ceea ce ar trebui şi ce nu ar trebui să facem ca să trăim mult şi să ne menţinem sănătoşi. Nu toate aceste sfaturi sunt, însă, sprijinite de dovezi ştiinţifice.

 • Brad Pitt şi Bono,
solistul trupei U2, au fost curtaţi de Biserica Scientologică
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Brad Pitt şi Bono, solistul trupei U2, au fost curtaţi de Biserica Scientologică

  Una dintre cele mai controversate organizaţii din lume, Biserica Scientologică, reuşeşte să atragă de partea sa nume cunoscute de la Hollywood. Tom Cruise nu a fost singura vedetă curtată de această mişcare, Brad Pitt şi solistul trupei U2, Bono, numărându-se printre cei vizaţi, scrie „Huffington Post“.

 • Trucuri să arăţi bine în costumul de baie
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Trucuri să arăţi bine în costumul de baie

  Pentru o piele catifelată, pregătită pentru plajă şi pentru atenuarea aspectului de coajă de portocală nu este suficient să faci masaje şi să ţii diete, ar trebui, de asemenea, să iei şi câteva măsuri pentru detoxifierea organismului.

 • Sănătatea e ruptă din soare
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Sănătatea e ruptă din soare

  „În casa în care nu intră soarele, intră doctorul“, spune o vorbă înţeleaptă. Lumina înseamnă sănătate, stare de bine. Îţi încarcă bateriile, îţi reglează funcţiile fiziologice, alungă stresul -  şi te protejează de efectele îmbătrânirii.

 • Cine are nevoie
de detoxifiere în Post
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Cine are nevoie de detoxifiere în Post

  Stilul de viaţă modern ne predispune la acumularea în organism a unui nivel mult prea mare de substanţe nocive, dificil de metabolizat, iar sistemul natural de eliminare a toxinelor este suprasolicitat. De aceea, corpul are nevoie de ajutor. Un astfel de ajutor este dieta de post.

 • 5 paşi ca să-ţi detoxifici organismul
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  5 paşi ca să-ţi detoxifici organismul

  De-ndată ce răsare firul ierbii, te apuci să scuturi şi să deretici prin casă. De ce să nu-i oferi şi organismului tău o binemeritată „curăţenie de primăvară“? Iată 5 paşi ca să elimini „balastul“ de toxine!

Modifică Setările