Stiri despre corespondenta

  77 rezultate: Sortare: Cronologic ↓ Dupa popularitate
 • Vino, Doamne, înapoi, la Euro!
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Vino, Doamne, înapoi, la Euro!

  „Adevărul“ e singurul ziar din România care are un trimis special la Campionatul European. Citeşte o corespondenţă emoţionantă din Varşovia.

 • Se închide Poşta, de Ziua Muncii
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Se închide Poşta, de Ziua Muncii

  Poşta Română îşi informează clienţii despre faptul că în zilele de 30 aprilie şi 1 mai, toate oficiile poştale şi subunităţile poştale subordonate acestora vor fi închise.

 • Iulia Timoșenko îi trimite scrisori unui ucigaș din SUA
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Iulia Timoșenko îi trimite scrisori unui ucigaș din SUA

  Fostul premier al Ucrainei, condamnată la 7 ani de închisoare pentru abuz de putere, corespondează cu un deținut de culoare din Statele Unite, scrie presa ucraineană citând publicația The Sun.

 • Corespondenţa domniţei Ileana cu bona ei
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Corespondenţa domniţei Ileana cu bona ei

  Arhivele Naţionale păstrează scrisorile trimise de Ileana a României, penultima născută a Reginei Maria şi a Regelui Ferdinand, lui Miss Woodfield, bona englezoaică a principesei.

 • PDL a propus vot prin corespondenţă
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  PDL a propus vot prin corespondenţă

  Reglementarea situaţiei electorale a românilor din străinătate a generat deja dispute politice  după ce ministrul Afacerilor Externe, Teodor Baconschi, a propus introducerea votului prin corespondenţă pentru diaspora.

 • Slatina: Aproape o mie de slătineni, în audienţă la primărie
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Slatina: Aproape o mie de slătineni, în audienţă la primărie

  Anul trecut, aproape o mie de slătineni au ajuns în faţa aleşilor locali pentru a solicita ajutorul acestora. Dacă 210 locuitori ai municipiului au ales ca mijloc de corespondenţă scrisoarea pentru a lua legătura cu primarul Darius Vâlcov, alţii au decis că este mai bine să stea faţă în faţă cu conducerea primăriei.

 • REPORTAJ Factorul Viorel sună întotdeauna de două ori
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  REPORTAJ Factorul Viorel sună întotdeauna de două ori

  Reporterul „Adevărul de Seară” l-a însoţit într-o zi de muncă pe unul dintre poştaşii bucureşteni. Viorel Ţeru (43 de ani) distribuie corespondenţa zilnic în zona Dorobanţi, pe străzile cu nume de capitale.

 • Angajaţi la Poştă prinşi când furau din plicuri
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Angajaţi la Poştă prinşi când furau din plicuri

  Cinci salariaţi cu state vechi la Poşta Iaşi sunt cercetaţi penal pentru că au deschis corespondenţa unor clienţi. Aceştia lucrau la departamentul de triere a corespondenţei şi au fost prinşi în flagrant de şefii lor de la Bucureşti şi de poliţişti.

 • Sute de focşăneni au adrese identice
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Sute de focşăneni au adrese identice

  În Focşani, 20 de străzi au fost numerotate greşit de autorităţi, ajungându-se la situaţia neplăcută ca mai multe familii să figureze la aceleaşi adrese. Poştaşii şi taximetriştii au avut nevoie de răbdare ca să se poată descurca.

 • Traian Băsescu va susţine votul prin corespondenţă
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Traian Băsescu va susţine votul prin corespondenţă

  Preşedintele Traian Băsescu a afirmat astăzi, în cadrul întâlnirii anuale cu şefii misiunilor diplomatice acreditaţi în România, că va continua eforturile pentru susţinerea românilor din străinătate, inclusiv în ce priveşte introducerea votului prin corespondenţă.

Modifică Setările