Stiri despre click

  740 rezultate: Sortare: Cronologic ↓ Dupa popularitate
 • Despre tristeţea cronică şi cum o putem
combate fără să ne deplasăm la psiholog, la Adevărul Live
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Despre tristeţea cronică şi cum o putem combate fără să ne deplasăm la psiholog, la Adevărul Live

  Suntem tot mai deprimaţi şi găsim din ce în ce mai puţine resurse pentru a ne regăsi chiar şi bucuriile mici. Nici timp să mergem la psihoterapie nu avem. Dar acum există soluţii la un click distanţă. Dr. Mihai Bran, psihiatru, psihoterapeut şi cofondator al platformei atlashelp.ro, vine la Adevărul Live să ne povestească despre grijile românilor şi cum pot fi tratate online.

 • Celebri din viaţa de apoi. Locul în care poţi să-ţi cunoşti strămoşii care au făcut istorie la doar un click distanţă
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Celebri din viaţa de apoi. Locul în care poţi să-ţi cunoşti strămoşii care au făcut istorie la doar un click distanţă

  Specialişti din mai multe domenii au creat o hartă online cu Cimitirul Central din Cluj, unde la doar un click distanţă vezi locul unde sunt îngropaţi savantul Emil Racoviţă, descendenţi ai familiilor nobiliare maghiare Bethlen, Bánffy, ai familiilor germane de farmacişti Hintz. Acelaşi click îţi oferă o imagine şi câteva rânduri despre aceştia. În Cimitirul Central sunt îngropate personalităţi de mai multe etnii şi confesiuni.

 • Tabloidul „The Sun“ renunţă la pozele topless de la „pagina 3“,
 după 44 de ani: „Publicaţia arăta că femeile sunt aici de decor“
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Tabloidul „The Sun“ renunţă la pozele topless de la „pagina 3“, după 44 de ani: „Publicaţia arăta că femeile sunt aici de decor“

  Tabloidul britanic „The Sun“ va renunţa la fotografiile topless pe care le publica în pagina trei, punând astfel capăt unei tradiţii de 44 de ani considerată sexistă, ofensivă şi anacronică. Opozanţii practicii consideră că acesta este „un moment istoric“, deşi niciun oficial al ziarului a confirmat dipariţia celebrei pagini. Moda „fetei de la pagina trei“ a fost imitată şi în România.

 • Primarul Tecuciului, ilegalitate cu starleta Adelina Pestriţu
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Primarul Tecuciului, ilegalitate cu starleta Adelina Pestriţu

  Primarul municipiului Tecuci, Daniel Gerhardt Ţuchel şi viceprimarul Daniel Radovei au început anul 2014 ciocnind o cupă de şampanie cu Adelina Pestriţu, vedeta TV de la WOWBiz, pe o scenă amenajată în mijlocul oraşului. La doar câteva zile de la acel fericit moment, Curtea de Conturi Galaţi a decis că Primaria din Tecuci a efectuat plăţi ilegale de 30.000 de euro către artiştii care au prestat în acea noapte dintre ani.

 • Adevărul Live: Prima TV întâmpină primăvara cu o nouă grilă de programe
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Adevărul Live: Prima TV întâmpină primăvara cu o nouă grilă de programe

  Postul Prima Tv lansează astăzi, 10 martie, noua grilă de programe, unde fanii postului îşi pot vedea preferaţii în ipostaze noi, dar vor face cunoştinţă şi cu figuri tinere, proaspete şi pline de voie bună. Astăzi, la Adevărul Live, invitaţi au fost Dan Finţescu, Grig Chiroiu, Codruţ Keghes şi Alexandru Constantin, vedete pe care le veţi vedea de luni până vineri în noi formate, gata să aducă divertismentul în casele voastre.

 • Trusa familiei tale pentru răceală şi gripă de la Click! te apără de boli iarna asta
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Trusa familiei tale pentru răceală şi gripă de la Click! te apără de boli iarna asta

  Tu ştii cum să te fereşti de răceală şi gripă? Dacă nu-ţi iei toate măsurile de precauţie şi nu ai grijă să pregăteşti cele mai eficiente „arme” contra bolii, aceasta te poate răpune. Ziarul Click! îţi dă soluţia salvatoare: trusa familiei tale pentru răceală şi gripă, cu 5 produse Pronatura la numai 34,99 lei!

 • Cifra zilei de naştere îţi influenţează destinul
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Cifra zilei de naştere îţi influenţează destinul

  Credeai că nu există nicio legătură între ziua când ai venit pe lume şi personalitatea ta? Descoperă înţelesurile ascunse ale numerologiei zilei de naştere şi află care sunt atuurile, slăbiciunile tale, cât şi profilul tău amoros.

 • Pe 22 noiembrie, de Ziua Abonatului, te abonăm la premii de vis
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Pe 22 noiembrie, de Ziua Abonatului, te abonăm la premii de vis

  Abonează-te la ziarul „Adevărul Moldova" și la una dintre revistele „Foreign Policy", „Click! Pentru femei", „Click! Poftă Bună", „Click! Sănătate", „OK!", „Tango", „Historia" și „Dilema Veche + Dilematica" și poți câștiga DVD-uri de colecție și un televizor color.

 • Cercetat pentru distrugere
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Cercetat pentru distrugere

  Poliţiştii Secţiei 3 de Poliţie Rurală Surdila Găiseanca au fost sesizaţi, prin plângere, de B.G. (81 de ani), din comuna Jirlău, despre faptul că localnicul U.V. (45 de ani) a pătruns cu o turmă de 500 de ovine pe terenul său, distrugându-i cultura de lucernă de pe suprafaţa de 1,2 hectare.

 • Atenţie, întreprinzători: Vedeţi aici totul despre secretul fiscal!
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Atenţie, întreprinzători: Vedeţi aici totul despre secretul fiscal!

  În categoria informaţiilor de natura celor considerate a fi secret fiscal intră datele referitoare la identitatea contribuabililor, natura şi cuantumul obligaţiilor fiscale, natura, sursa şi suma veniturilor debitorului, plăţi, conturi, rulaje, transferuri de numerar, solduri, încasări, deduceri, credite, datorii, valoarea patrimoniului net sau orice fel de informaţii obţinute prin declaraţii ori documente prezentate de către contri

 • Localnic cercetat pentru furt
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Localnic cercetat pentru furt

  S.G. (57 de ani), din comuna Roşiori, a reclamat la Secţia 5 de Poliţie Rurală Viziru, faptul că, în perioada 27.08-01.09.2012, localnicul P.M. (30 de ani) i-a sustras din câmp, prin tăiere, mai multe plante de porumb, în valoare de 500 de lei.

 • Urmărit la nivel naţional depistat şi încarcerat
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Urmărit la nivel naţional depistat şi încarcerat

  În urma unor activităţi specifice desfăşurate de poliţiştii Biroului Urmăriri al Serviciului de Investigaţii Criminale, a fost depistat, pe raza municipiului, brăileanul C.G. (39 de ani), urmărit la nivel naţional, întrucât pe numele lui Judecătoria Făurei a emis, în lipsă, la data de 9.08.2012, mandat de arestare preventivă, pe o perioadă de 10 zile, pentru săvârşirea infracţiunii de furt calificat.

 • Tabloidul Cancan dispare
de pe print
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Tabloidul Cancan dispare de pe print

  Tabloidul Cancan nu va mai apărea în ediţia printată, concentrându-se numai pe internet, au anunţat reprezentanţii cotidianului.

 • Ousmane N'Doye şi-a tras amantă
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Ousmane N'Doye şi-a tras amantă

  Ca să parafrazăm o reclamă la modă, „avem cele mai frumoase femei, dar avem cele mai frumoase femei!". La acest adevăr sigur s-a gândit şi senegalezul Ousmane N'Doye, atunci când a cunoscut-o pe Raluca Podea. Fotbalistul care joacă acum la FC Vaslui s-a îndrăgostit pe loc de fata de la Meteo din Click!

 • Andreea Răducan se relaxează la shopping
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Andreea Răducan se relaxează la shopping

  Fosta campionă olimpică Andreea Răducan (28 ani), a fost surprinsă zilele trecute de jurnaliştii de la Click în zona Băneasa, în timp ce-şi făcea cumpărăturile într-unul dintre cele mai mari magazine de amenajări interioare.