Andreea Răducan se relaxează la shopping

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Fosta campionă olimpică Andreea Răducan (28 ani), a fost surprinsă zilele trecute de jurnaliştii de la Click în zona Băneasa, în timp ce-şi făcea cumpărăturile într-unul dintre cele mai mari magazine de amenajări interioare.

Rafturile pline ochi cu fel şi fel de obiecte interesante au făcut-o pe fosta sportivă originară din Bârlad să piardă mai mult de o oră în magazin, ei trecându-i prin mână mai multe produse folositoare pentru amenajarea casei.

După natura pieselor de decor pe care le-a urmărit, ex-campioana României vrea să-şi amenajeze locuinţa într-un stil modern, de bun-gust, fără obiecte care să iasă prea mult în evidenţă.

Fosta gimnastă s-a arătat interesată şi de nişte ghivece cu flori ornamentale, însă după câteva minute în care le-a întors pe toate părţile s-a răzgândit, mulţumindu-se cu doar câteva chilipiruri.

Chiar dacă „vânătoarea" de produse nu s-a ridicat la aşteptările Andreei, ieşind din magazin cu doar câteva obiecte, gimnasta a lăsat impresia că s-a relaxat printre rafturi.

Citeşte aici alte detalii picante din viaţa Andreei Răducan

Vaslui



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite