Pe 22 noiembrie, de Ziua Abonatului, te abonăm la premii de vis

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Cititorii fideli ai ziarului nostru pot câştiga premii de valoare
Cititorii fideli ai ziarului nostru pot câştiga premii de valoare

Abonează-te la ziarul „Adevărul Moldova" și la una dintre revistele „Foreign Policy", „Click! Pentru femei", „Click! Poftă Bună", „Click! Sănătate", „OK!", „Tango", „Historia" și „Dilema Veche + Dilematica" și poți câștiga DVD-uri de colecție și un televizor color.

De Ziua Abonatului, te abonăm la câștig! Tot ce trebuie să faci este ca în data de 22 noiembrie să-ți cumperi un abonament la ziarul „Adevărul Moldova" și/sau la revistele pe care le vindem în Republica Moldova, să completezi cuponul de participare la această Campanie și să-l depui în boxa special amenajată în incinta Oficiului Poștal nr. 2012, de pe bulevardul Ștefan cel Mare și Sfânt 134, Chișinău.

Premiile pe care ți le punem la dispoziție sunt pe măsura gusturilor tale: o Colecție de DVD-uri „Stan și Bran", o Colecție de DVD-uri „Hitchcock" și un televizor cu ecran plat, cu diagonala de 54 de centimetri.

Revistele la care te poți abona pentru a participa la concursul nostru sunt „Foreign Policy", „Click! Pentru femei", „Click! Poftă Bună", „Click! Sănătate", „OK!", „Tango", „Historia" și „Dilema Veche + Dilematica".

Fiindcă ținem la buzunarul tău, îți poți face abonament la „Adevărul Moldova" la cele mai mici prețuri. Pentru ca ziarul nostru să-ți vină în fiecare zi de luni sau de vineri, timp de jumătate de an, abonamentul te costă doar 96 de lei. Pentru un an întreg, prețul nostru special e de numai 192 de lei.

În cazul în care îți dorești să primești „Adevărul" Moldova în fiecare zi, de luni până vineri, pentru un abonament pe șase luni plătești 360 de lei. Pentru un an, ți-l oferim pentru numai 720 de lei.

Pentru a participa la concursul nostru trebuie să îți faci abonament la „Adevărul Moldova" în data de 22 noiembrie, numai la Poșta Moldovei.

Click aici să citești REGULAMENTUL CONCURSULUI

Citește cele mai importante știri din Republica Moldova pe Adevarul.md

Republica MoldovaPartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite