Stiri despre carduri

  350 rezultate: Sortare: Cronologic ↓ Dupa popularitate
 • Jaf la bancomate cu carduri falsificate
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Jaf la bancomate cu carduri falsificate

  23 de persoane sunt anchetate după ce mai multe ATM-uri din Galaţi şi alte oraşe au fost devalizate prin folosirea de carduri falsificate.Copierea codurilor PIN a fost posibilă prin montarea de camere video pe bancomatele fără sisteme proprii de supraveghere.

 • Iaşi: UPDATE „Reţeaua pisicuţa” ducea o viaţă de lux
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Iaşi: UPDATE „Reţeaua pisicuţa” ducea o viaţă de lux

  Membrii reţelei  „pisicuţa" au reuşit în câteva luni să trăiască pe „picior mare". Cei zece tineri reţinuţi miercuri de procurorii  DIICOT Iaşi şi-au cumpărat autoturisme de lux, imobile, haine şi aparatură electronică performantă.

 • Craiova: Falsificatori de carduri reţinuţi în urma unui control în trafic
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Craiova: Falsificatori de carduri reţinuţi în urma unui control în trafic

  Oamenii legii au reuşit să pună mâna pe trei bărbaţi din Craiova, care făceau parte dintr-un grup de falsificatori de carduri, care avea ramificaţii în toată ţara. Asupra lor au fost găsite înscrisuri,carduri bancare, trei telefoane bancare şi documente bancare.

 • Doi fraţi pătaţi: Jaf la bancomate cu carduri falsificate
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Doi fraţi pătaţi: Jaf la bancomate cu carduri falsificate

  Doi vasluieni au fost trimişi în judecată după ce au fost prinşi de ofiţerii DIICOT imediat ce devalizaseră mai multe bancomate din Galaţi cu mii de euro. Poliţiştii au confiscat 71 de carduri falsificate, care conţineau numere de cont şi coduri PIN la aproape toate băncile, dar şi la instituţii financiare din SUA.

 • Craiova: Reţea de falsificatori de carduri, decapitată
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Craiova: Reţea de falsificatori de carduri, decapitată

  Trei membri a unei reţea de carduri din Craiova au fost reţinuţi de poliţişti. La locuinţele craiovenilor au fost efecutate percheziţii, de unde oamenii legii au ridicat  o gură de bancomat disimulată într-un play–station, mulaje pentru guri de bancomat, schiţe reprezentând dispozitive pentru skimming, o baghetă pentru disimularea camerei miniatuarale, 2 laptop-uri, 6 hard-disk-uri şi 25 de suporturi optice tip CD/DVD.

 • Arestaţi pentru jaf armat în ţări UE
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Arestaţi pentru jaf armat în ţări UE

  Doi băcăuani au fost arestaţi ieri pe baza mandatelor europene emise de autorităţile din Germania şi Belgia, în timp ce alţi cinci au intrat pe mâna poliţiştilor de la DIICOT. Ei au fost prinşi în urma unor acţiuni comune ale autorităţilor române, germane şi olandeze.

 • Focşani: IGPR a depistat falsificatori de carduri bancare în Vrancea
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Focşani: IGPR a depistat falsificatori de carduri bancare în Vrancea

  Poliţiştii au reţinut 24 de tineri din Bacău, Vrancea, Constanţa şi Bucureşti şi sunt cercetaţi pentru că sunt suspectaţi că fac parte dintr-o reţea de falsificatori de carduri folosite în străinătate. IGPR a percheziţionat mai multe apartamente în Vrancea.

 • VISA: 2010, anul cu cea mai mare migrare spre cardul cu cip
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  VISA: 2010, anul cu cea mai mare migrare spre cardul cu cip

  Băncile comerciale vor înregistra în acest an cea mai mare rată de migrare de la cardurile cu bandă magnetică către cele cu cip încorporat, a declarat Cătălin Creţu, directorul general pentru România al Visa Europe.

 • UPDATE: Patru dintre falsificatorii de carduri au ajuns după gratii
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  UPDATE: Patru dintre falsificatorii de carduri au ajuns după gratii

  Magistraţii au emis mandate de arestare pentru 29 de zile pe numele a patru dintre cei opt tineri reţinuţi ieri la Piteşti pentru că făceau parte dintr-o reţea de falsificatori de carduri bancare. Asupra lor au fost găsite dispozitive de falsificat carduri pe care aceştia intenţionau să le monteze la bancomatele din Ungaria şi Cehia.

Modifică Setările