Stiri despre articol publicitar

  1020 rezultate: Sortare: Cronologic ↓ Dupa popularitate
 • Educaţia sănătoasă prin
alimentaţie şi sport
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Educaţia sănătoasă prin alimentaţie şi sport

  O educaţie din care nu lipsesc sportul şi alimentaţia sănătoasă este reţeta unei creşteri sănătoase a copiilor. Bazele unui stil de viaţă echilibrat se formează de la cele mai mici vârste şi continuă pe tot parcursul dezvoltării copiilor.

 • „Intreprinderi sociale responsabile”- Incluzine, responsabilitate, participare activă
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  „Intreprinderi sociale responsabile”- Incluzine, responsabilitate, participare activă

  Luna Decembrie 2015 marchează finalizarea implementării proiectului de economie socială „Intreprinderi sociale responsabile”. Derulat în perioada 1 ianuarie – 31 decembrie 2015, proiectul a fost implementat de către Consiliul Judeţean Ilfov, în parteneriat cu Centrul de Resurse pentru Cetăţenie Activă şi Fundaţia Creştină Rhema.

 • Transformă hârtia în
energie
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Transformă hârtia în energie

  Compania CEZ Vânzare lansează un proiect pentru accesibilizarea culturii dedicat persoanelor cu dizabilităţi de vedere, primul pas fiind deschiderea unei audiobiblioteci dedicate acestora. „Biblioteca de energie” va fi finanţată printr-o donaţie iniţială de 25.000 de lei: pentru fiecare abonat nou la efactura CEZ Vânzare, compania va dona câte 1 leu.

 • Canon Winter Cashback 2015
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Canon Winter Cashback 2015

  Perioada iernii este ideală pentru noi experienţe şi călătorii, iar modul cel mai plăcut de a te bucura de amintiri este acela de a le imortaliza şi de a le împărtăşi cu prietenii şi familia.

 • Visuri devenite realitate prin evoluţia
tehnologiei
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Visuri devenite realitate prin evoluţia tehnologiei

  Când a fost creat primul computer care a reuşit să facă calcule matematice, foarte mulţi oameni au ştiut că acesta e viitorul. Şi aveau dreptate, în mare parte. Ceea ce nu ştiau, totuşi, este că viitorul acesta se transformă în altul în ritm alert. Tehnologiile sunt depaşite la interval de doar câţiva ani.

 • Bucură-te de mâini catifelate chiar şi
în sezonul rece!

Îngrijire naturală cu
ajutorul Cremei de mâini cu gălbenele şi cătină VivaNatura
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Bucură-te de mâini catifelate chiar şi în sezonul rece! Îngrijire naturală cu ajutorul Cremei de mâini cu gălbenele şi cătină VivaNatura

  Deşi aduce sarbatoare si multă bucurie, iarna nu este pe placul mâinilor pentru ca se usucă şi devin aspre. Mâinile prezintă foarte puţine glande sebacee, ceea ce explică faptul că pielea se usucă mult mai uşor în sezonul rece, din pricina temperaturilor scăzute, dar şi din cauza chimicalelor, detergenţilor sau a altor substanţe.

 • Am lansat Clubul Bioderma
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Am lansat Clubul Bioderma

  Iubeşti produsele Bioderma? Sunt peste tot în casa ta: pe etajera din baie, pe măsuţa de machiat sau chiar în geantă? Pentru că eşti fan Bioderma, am creat clubul Bioderma, prin care îţi răsplătim fidelitatea

 • iNES
GROUP anunţă testarea cu succes a
televiziunii 4K/UHD!
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  iNES GROUP anunţă testarea cu succes a televiziunii 4K/UHD!

  iNES GROUP anunţă în decembrie 2015, finalizarea cu succes a testelor pentru televiziunea 4K/UHD, televiziunea viitorului, în reţeaua proprie. Noua tehnologie de televiziune 4K/UHD va fi disponibilă pentru clienţii iNES în cursul anului 2016.

 • Cum pot trata dependenţa de cumpărături
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Cum pot trata dependenţa de cumpărături

  Pentru cei mai mulţi dintre noi, cumpărăturile presupun o haină nouă pentru birou sau o ocazie, un cadou pentru prieteni, necesităţi ale casei etc. De ce cumpără unii oameni lucurui de care nu au nevoie? De ce alţii se liniştesc doar în momentul în care intră într-un magazin, neştiind exact ce cauta, dar simplul drum către el pare soluţia tuturor problemelor?

 • Află dacă poţi huzuri la bătrâneţe
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Află dacă poţi huzuri la bătrâneţe

  Din ce în ce mai mulţi români sunt constienţi că trebuie să se gândească serios la pensie . Pe fondul campaniilor susţinute în ultima perioadă de administratorii de pensii private, dar şi a semnalelor de alarmă venite din partea multor analişti şi economişti, tot mai mulţi oameni încep să constientizeze că la un moment dat se vor pensiona şi atunci veniturile lor vor scadea drastic.

 • Orkla achiziţionează compania
cehă Hamé
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Orkla achiziţionează compania cehă Hamé

  12/11/2015 – Grupul norvegian Orkla – companie de bunuri de larg consum deţinătoare de mărci lider, a intrat într-un acord pentru achiziţionarea companiei de alimente de origine cehă, Hamé.

 • Creşterea nivelului calificării în turism, prin proiectul

”Calificarea
- stimulent al creşterii performanţei în domeniul turismului  din România” POSDRU/164/2.3/S/141640
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Creşterea nivelului calificării în turism, prin proiectul ”Calificarea - stimulent al creşterii performanţei în domeniul turismului  din România” POSDRU/164/2.3/S/141640

  Proiectul ”Calificarea - stimulent al creşterii performanţei în domeniul turismului  din România” POSDRU/164/2.3/S/141640, a fost conceput cu scopul de a sprijini 1536 de angajaţi din sectorul turismului şi nu numai, prin creşterea nivelului de calificare, de la un nivel scăzut de calificare la un nivel mai înalt de calificare prin obţinerea unui certificat de calificare de nivel I, II sau III.

 • Urmează-ţi visul
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Urmează-ţi visul

  Care este cel mai mare vis al tău? Dacă nu te-ai gândit recent la asta, poate ar fi cazul să o faci! Cum ar fi să îţi propui ca, odată cu venirea lui 2016, să îndrăzneşti să visezi departe? Te asigurăm că, în acest fel, jumatate din drumul spre succes va fi deja parcurs

 • 3 idei de cadouri
pentru familia ta
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  3 idei de cadouri pentru familia ta

  În perioada sărbătorilor, cu toţii suntem prinşi în goana după cadouri. Fie că dorim să le facem un cadou părinţilor, naşilor sau persoanelor apropiate din viaţa noastră, cu toţii ne dorim să le oferim celor dragi cele mai frumoase cadouri pe care să le folosească cu plăcere timp îndelungat şi să le amintească de noi, însă de cele mai multe ori suntem în pană de idei.

 • Cea de-a VI-a ediţie a turneului de handbal
amator mixt ”FAIR PLAY” susţine 3 cauze sociale
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Cea de-a VI-a ediţie a turneului de handbal amator mixt ”FAIR PLAY” susţine 3 cauze sociale

  În weekend-ul 12-13 decembrie va avea loc turneul caritabil de handbal mixt amator „FAIR PLAY, ediţia a VI-a”, care va reuni la linia de start 12 echipe din Bucureşti şi alte oraşe din ţară. Pe lângă pasiunea comună pentru sport, jucătorii echipelor participante luptă pentru trei cauze sociale susţinute de Asociaţia Studenţilor la Construcţii din Bucureşti

 • URBB aduce în România
cidrul Somersby
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  URBB aduce în România cidrul Somersby

  Bucureşti, 9 decembrie 2015 – URBB aduce în Romania cidrul Somersby, prezent deja în peste 40 de ţări din toate colţurile lumii.

 • Salut IT, performanţe în timp record
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Salut IT, performanţe în timp record

  Tehnologia prezentă oferă o mulţime de gadget-uri şi dispozitive portabile, ceea ce face ca o tabletă sau un laptop să fie echipamentul nelipsit din servieta sau geanta cuiva. Însă, în momentul în care o mică defecţiune a acestuia împiedică buna desfăşurare a activităţii, echipa Salut IT vine în ajutor cu serviciile de reparaţie şi întreţinere a calculatoarelor, laptopurilor şi a altor echipamente de birou.

 • L’Occitane sărbătoreşte 10 ani plini de magie în România
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  L’Occitane sărbătoreşte 10 ani plini de magie în România

  Anul acesta, L’Occitane en Provence celebrează 10 ani de când transpune parfumul poveştilor mediteraneene în România. Evenimentul este marcat printr-o aniversare specială, la redeschiderea magazinului L’Occitane din Bucureşti Mall într-un nou concept - HOME, unde clienţii vor putea pătrunde pentru câteva clipe într-un colţ de atmosferă plină de arome şi cadouri deosebite.

 • Şoc în Iaşi! Au evadat în 39 minute
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Şoc în Iaşi! Au evadat în 39 minute

  Inspirată iniţial din jocul video ”Escape the Room”, apoi şi din alte filme sau jocuri aventuroase, Escape Room Iaşi deschis din 28 Noiembrie atrage din ce în ce mai multe persoane îndrăzneţe dispuse să îşi demonstreze inteligenţa.

 • Sărbători fără probleme digestive? Da,
vă rog!
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Sărbători fără probleme digestive? Da, vă rog!

  Perioada iernii şi a sărbătorilor este de regulă una aglomerată: vacanţe, călătorii, pregătiri, dar mai ales o alimentaţie bogată şi diversificată, care are, de cele mai multe ori, repercusiuni asupra stării de bine a sistemului digestiv.

 • De
câtă apă minerală avem nevoie?
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  De câtă apă minerală avem nevoie?

  Deşi am devenit din ce în ce mai sofisticaţi la alegerea apei pe care o bem şi ne uităm la de fiecare dată la reziduu sec de apă minerală sau alte elemente de pe etichetă, apa reprezintă în medie 60% din masa corporală a unui adult, 75% din masa corporală a unui sugar, şi 50% la vârstnici. În diferite procente ea se regăseşte în structura tuturor părţilor componente ale organismului

 • MĂMICILE MODERNE CUMPĂRĂ ONLINE
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  MĂMICILE MODERNE CUMPĂRĂ ONLINE

  Modul de viaţă a zilelor noastre diferă total de cel de câţiva ani înainte. Şi nu este nevoie să călătorim în timp mult, nu este vorba despre secole – putem vorbi chiar şi de mai puţin de zece ani. Depinde ce urmărim.

Modifică Setările