Stiri despre articol publicitar

  1020 rezultate: Sortare: Cronologic ↓ Dupa popularitate
 • Educaţia sănătoasă prin
alimentaţie şi sport
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Educaţia sănătoasă prin alimentaţie şi sport

  O educaţie din care nu lipsesc sportul şi alimentaţia sănătoasă este reţeta unei creşteri sănătoase a copiilor. Bazele unui stil de viaţă echilibrat se formează de la cele mai mici vârste şi continuă pe tot parcursul dezvoltării copiilor.

 • „Intreprinderi sociale responsabile”- Incluzine, responsabilitate, participare activă
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  „Intreprinderi sociale responsabile”- Incluzine, responsabilitate, participare activă

  Luna Decembrie 2015 marchează finalizarea implementării proiectului de economie socială „Intreprinderi sociale responsabile”. Derulat în perioada 1 ianuarie – 31 decembrie 2015, proiectul a fost implementat de către Consiliul Judeţean Ilfov, în parteneriat cu Centrul de Resurse pentru Cetăţenie Activă şi Fundaţia Creştină Rhema.

 • Transformă hârtia în
energie
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Transformă hârtia în energie

  Compania CEZ Vânzare lansează un proiect pentru accesibilizarea culturii dedicat persoanelor cu dizabilităţi de vedere, primul pas fiind deschiderea unei audiobiblioteci dedicate acestora. „Biblioteca de energie” va fi finanţată printr-o donaţie iniţială de 25.000 de lei: pentru fiecare abonat nou la efactura CEZ Vânzare, compania va dona câte 1 leu.

 • Canon Winter Cashback 2015
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Canon Winter Cashback 2015

  Perioada iernii este ideală pentru noi experienţe şi călătorii, iar modul cel mai plăcut de a te bucura de amintiri este acela de a le imortaliza şi de a le împărtăşi cu prietenii şi familia.

 • Visuri devenite realitate prin evoluţia
tehnologiei
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Visuri devenite realitate prin evoluţia tehnologiei

  Când a fost creat primul computer care a reuşit să facă calcule matematice, foarte mulţi oameni au ştiut că acesta e viitorul. Şi aveau dreptate, în mare parte. Ceea ce nu ştiau, totuşi, este că viitorul acesta se transformă în altul în ritm alert. Tehnologiile sunt depaşite la interval de doar câţiva ani.

 • Bucură-te de mâini catifelate chiar şi
în sezonul rece!

Îngrijire naturală cu
ajutorul Cremei de mâini cu gălbenele şi cătină VivaNatura
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Bucură-te de mâini catifelate chiar şi în sezonul rece! Îngrijire naturală cu ajutorul Cremei de mâini cu gălbenele şi cătină VivaNatura

  Deşi aduce sarbatoare si multă bucurie, iarna nu este pe placul mâinilor pentru ca se usucă şi devin aspre. Mâinile prezintă foarte puţine glande sebacee, ceea ce explică faptul că pielea se usucă mult mai uşor în sezonul rece, din pricina temperaturilor scăzute, dar şi din cauza chimicalelor, detergenţilor sau a altor substanţe.

 • Am lansat Clubul Bioderma
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Am lansat Clubul Bioderma

  Iubeşti produsele Bioderma? Sunt peste tot în casa ta: pe etajera din baie, pe măsuţa de machiat sau chiar în geantă? Pentru că eşti fan Bioderma, am creat clubul Bioderma, prin care îţi răsplătim fidelitatea

 • iNES
GROUP anunţă testarea cu succes a
televiziunii 4K/UHD!
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  iNES GROUP anunţă testarea cu succes a televiziunii 4K/UHD!

  iNES GROUP anunţă în decembrie 2015, finalizarea cu succes a testelor pentru televiziunea 4K/UHD, televiziunea viitorului, în reţeaua proprie. Noua tehnologie de televiziune 4K/UHD va fi disponibilă pentru clienţii iNES în cursul anului 2016.

 • Cum pot trata dependenţa de cumpărături
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Cum pot trata dependenţa de cumpărături

  Pentru cei mai mulţi dintre noi, cumpărăturile presupun o haină nouă pentru birou sau o ocazie, un cadou pentru prieteni, necesităţi ale casei etc. De ce cumpără unii oameni lucurui de care nu au nevoie? De ce alţii se liniştesc doar în momentul în care intră într-un magazin, neştiind exact ce cauta, dar simplul drum către el pare soluţia tuturor problemelor?

 • Află dacă poţi huzuri la bătrâneţe
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Află dacă poţi huzuri la bătrâneţe

  Din ce în ce mai mulţi români sunt constienţi că trebuie să se gândească serios la pensie . Pe fondul campaniilor susţinute în ultima perioadă de administratorii de pensii private, dar şi a semnalelor de alarmă venite din partea multor analişti şi economişti, tot mai mulţi oameni încep să constientizeze că la un moment dat se vor pensiona şi atunci veniturile lor vor scadea drastic.

 • Orkla achiziţionează compania
cehă Hamé
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Orkla achiziţionează compania cehă Hamé

  12/11/2015 – Grupul norvegian Orkla – companie de bunuri de larg consum deţinătoare de mărci lider, a intrat într-un acord pentru achiziţionarea companiei de alimente de origine cehă, Hamé.