Articol publicitar

Canon Winter Cashback 2015

0
0
Publicat:
Ultima actualizare:

Perioada iernii este ideală pentru noi experienţe şi călătorii, iar modul cel mai plăcut de a te bucura de amintiri este acela de a le imortaliza şi de a le împărtăşi cu prietenii şi familia.

Atât fotografii amatori, cât şi cei profesionişti, au nevoie de echipamente foto-video şi accesorii potrivite pentru a putea surprinde poveştile memorabile din perioada sărbătorilor. O călătorie la munte alături de prieteni pe pârtia de ski poate fi unul din acele moment pentru care aparatul foto este esenţial. În acelaşi fel, masa petrecută în familie cu ocazia sărbătorilor de iarnă este ocazia ideală pentru a surprinde acele momente unice.

Prin intermediul campaniei ”Canon Winter Cashback 2015”, Canon invită toţi clienţii să profite de produsele sale, aflate acum în promoţie, şi să surprindă momentele cele mai frumoase cu ajutorul echipamentelor foto-video.

            Persoanele care vor achiziţiona un produs Canon aflat în promoţie vor primi înapoi o sumă de bani. Sumele alocate fiecărui produs sunt disponibile pe site-ul oficial al campaniei, www.canon.ro/cashback, banii fiind viraţi cumpărătorilor direct în contul lor bancar. Valoarea sumei returnate este cuprinsă între 70 – 1500 RON, în funcţie de produsul Canon achiziţionat.

Mecanismul promoţiei este simplu, cumpărătorii trebuie să acceseze link-ul www.canon.ro/cashback, să se înregistreze pe site şi să completeze cu atenţie toate câmpurile din formular. După înregistrare se primeşte un mail de aprobare a cererii. Plata aferentă valorii de Cashback se va efectua prin transfer bancar, în contul menţionat în formularul de înregistrare.

Perioada campaniei promoţionale este cuprinsă între 4 Decembrie 2015 - 14 Februarie 2016, aşa că grăbeşte-te să-ţi achiziţionezi echipamentul potrivit şi păstrează amintirile momentelor petrecute alături de persoanele dragi.

Tehnologie



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite