Articol publicitar

Cea de-a VI-a ediţie a turneului de handbal amator mixt ”FAIR PLAY” susţine 3 cauze sociale

0
0
Publicat:
Ultima actualizare:
handbal

În weekend-ul 12-13 decembrie va avea loc turneul caritabil de handbal mixt amator „FAIR PLAY, ediţia a VI-a”, care va reuni la linia de start 12 echipe din Bucureşti şi alte oraşe din ţară. Pe lângă pasiunea comună pentru sport, jucătorii echipelor participante luptă pentru trei cauze sociale susţinute de Asociaţia Studenţilor la Construcţii din Bucureşti

Pentru iubitorii de handbal, luna decembrie este una plină. Pe lângă Campionatul Mondial feminin, în Bucureşti va avea loc turneul anual de handbal amator mixt, dedicat celor care au pus demult adidaşii în cui, dar şi celor care pur şi simplu sunt suporteri ai acestui sport atât de frumos şi au dorit să coboare din tribună, în teren.

Echipele participante au în componenţă atât fete, cât şi băieţi, mai mult sau mai puţin amatori în handbal, dar profesionişti în alte domenii, de la vânzări, la medicină, IT sau antreprenori.

Turneul are ca scop, pe lângă dorinţa de mişcare, strângerea de fonduri pentru Centrul de Plasament "Crinul Alb",  Spitalul Municipal Feteşti şi Casa de copii "Sf. Iosif", cauze susţinute de Asociaţia Studenţilor la Construcţii din Bucureşti (A.S.C:B.), co-organizatori ai acestui turneu caritabil.

Centrul de Plasament "Crinul Alb" are în îngrijire copii cu vârste cuprinse între 10-19 ani, cu dizabilităţi neuro-psiho-motorii. Aceştia nu pot vorbi, nu se pot hrăni şi trebuiesc supravegheaţi non-stop.

Spitalul Municipal Feteşti doreşte amenajarea unei camere de jucat pentru copiii internaţi şi au nevoie produse menajere, medicale şi de îngrijire pentru a susţine eforturile personalului redus, care lucrează din greu pentru ca lucrurile să rămână pe linia de plutire.

Casa de copii "Sf. Iosif" este un centru de plasament unde se află sub îngrijire 35 de copii cu vârste cuprinse între 0 şi 20 de ani. Aceştia au neapărată nevoie de electrocasnice, fructe şi cozonaci pentru a le oferi copiilor o masă de Crăciun decentă.

Doritorii vor putea face donaţii în oricare dintre sălile în care vor avea loc meciuri tot weekend-ul, dar şi direct în contul A.S.C:B., care se va ocupa direct de cumpărarea tuturor celor necesare.

Cont donaţii: RO26RNCB0073090784990001

Urne donaţii: Sala de sport a Universităţii Tehnice de Construcţii, Şcoala 88 şi Centrul Sportiv Apollo (duminică)

Pentru cei care nu reuşesc să se mobilizeze în timp util pentru a dona cu ocazia turneului, o vor putea face şi la Serata de Crăciun, organizată de A.S.C.B în data de 15 decembrie.

Detalii prin mail la ionut.tudorache@ascb.ro sau telefonic la 0747363416, Vicepreşedinte  A.S.C.B.

Fenomenul de handbal mixt amator a luat naştere în urmă cu 7 ani la Cluj şi, în prezent, se desfăşoară în mai multe oraşe din ţară, printre care Cluj, Braşov, Rm. Vâlcea, Buzău sau Bucureşti, dar şi în ediţie de vară, pe plajă. În toată ţara s-au înfiinţat până acum în jur de 30 de echipe şi se doreşte afilierea la FRH pentru o organizare mai bună şi reducerea costurilor. Momentan, toate costurile (săli, arbitrii, diplome, trofee etc.) sunt suportate integral de echipele participante.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite