Stiri despre antiimbatranire

  24 rezultate: Sortare: Cronologic ↓ Dupa popularitate
 • Dieta care întârzie îmbătrânirea
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Dieta care întârzie îmbătrânirea

  Consumul zilnic de alimente bogate în grăsimi, carbohidraţi şi de puţină apă te predispun la îmbătrânire prematură. O viaţă sănătoasă are nevoie în primul rând de o dietă echilibrată, de alimente cu preparare uşoară.

 • De ce e bine să mâncăm struguri mai des
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  De ce e bine să mâncăm struguri mai des

  Strugurii sunt un aliment uşor, apetisant, dulce şi care, consumat cu moderaţie, nu îngraşă. De aceea, nutriţioniştii îi recomandă ca o gustare perfectă între mesele principale.

 • Ritual de îngrijire a pielii uscate
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Ritual de îngrijire a pielii uscate

  Pielea sensibilă şi predispusă uscării are nevoie de o anumită îngrijire pentru a se menţine moale, suplă şi frumoasă. Urmează câţiva paşi simpli pentru a-i reda aspectul sănătos.

 • Motive pentru care ar trebui să foloseşti uleiul de nucă de cocos
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Motive pentru care ar trebui să foloseşti uleiul de nucă de cocos

  Uleiul de nucă de cocos organic este considerat unul dintre cele mai bune produse pentru piele, el fiind folosit ca ingredient principal în loţiuni, creme, săpunuri şi geluri de duş. Indiferent dacă vrei un hidratant bun sau un cremă antiîmbătrânire, uleiul de nucă de cocos poate fi utilizat pe tegument fără nicio reţinere.

 • Secretul întineririi tenului tău
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Secretul întineririi tenului tău

  Un organism sănătos care funcţionează corespunzător se reflectă la suprafaţa pielii tale. Dacă observi că ai pierdut din strălucirea pielii, alege să-ţi accelerezi metabolismul adăugând în dietă aceste alimente.

 • Orezul negru, arma perfectă contra oboselii
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Orezul negru, arma perfectă contra oboselii

  Dintre cereale, cel mai popular tip este orezul. Nu conţine gluten şi este tot mai des întâlnit în farfuriile persoanelor ce au un stil alimentar sănătos.

 • Gotu Kola, ginsengul indian
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Gotu Kola, ginsengul indian

  În urmă cu mulţi ani, locuitorii din Sri Lanka au observat că elefanţii consumă foarte des frunzele de Gotu Kola şi i-au atribuit acestui leac longevitatea animalului. Au început să folosescă remedii cu aceste frunze pentru a trăi mai mult, dar şi pentru alte afecţiuni.

 • Cum poţi să stopezi albirea părului
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Cum poţi să stopezi albirea părului

  Odată ce înaintăm în vârstă, inevitabil, semnele sunt vizibile şi la nivelul scalpului. Albirea părului poate fi una dintre cele mai frustrante probleme cauzate de trecerea timpului. Poţi să ascunzi vârsta cu ajutorul machiajului, a unui stil vestimentar tineresc, însă părul necesită o atenţie sporită. Dacă nu vrei să apelezi la vopselele din comerţ, află soluţii naturiste pentru această problemă!

 • E adevărat că suplimentele de colagen întineresc pielea?
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  E adevărat că suplimentele de colagen întineresc pielea?

  Piaţa suplimentelor alimentare a câştigat foarte mult în ultimii ani, iar cele care promit întinerirea pielii, la fel ca acelea care promit slăbire fără efort, au avut un succes garantat. Dar sunt ele eficiente?

 • Adevărul Live: Cele mai eficiente soluţii antiîmbătrânire recomandate de specialişti
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Adevărul Live: Cele mai eficiente soluţii antiîmbătrânire recomandate de specialişti

  Vârsta cronologică şi cea biologică sunt două lucruri total diferite în cazul unora dintre noi. Degeaba buletinul arată că un om are 30 de ani, dacă pielea, plămânii, inima şi chiar creierul lui sunt îmbătrânite prematur de o varietate de factori. Medicii invitaţi miercuri la Adevărul Live ne-au oferit soluţiile dovedite ştiinţific pentru a rămâne tineri cât mai mult timp.

 • Adu toate culorile
curcubeului la tine în farfurie
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Adu toate culorile curcubeului la tine în farfurie

  Cu cât alimentele pe care le mănânci sunt mai colorate, cu atât îţi asiguri o viaţă mai lungă, spun specialiştii. Cea mai simplă metodă pentru a te asigura că ai o dietă colorată este să incluzi zi e zi câte un fruct sau câte o legumă din gama ROGVAIV.

 • Sănătatea e ruptă din soare
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Sănătatea e ruptă din soare

  „În casa în care nu intră soarele, intră doctorul“, spune o vorbă înţeleaptă. Lumina înseamnă sănătate, stare de bine. Îţi încarcă bateriile, îţi reglează funcţiile fiziologice, alungă stresul -  şi te protejează de efectele îmbătrânirii.

 • Dieta antiîmbătrânire: de unde îţi iei necesarul de coenzima Q10
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Dieta antiîmbătrânire: de unde îţi iei necesarul de coenzima Q10

  După vârsta de 20 de ani corpul tău produce tot mai puţină coenzima Q10, un antioxidant cu multiple beneficii pentru sănătate şi cu un puternic efect antiaging. Poţi acoperi deficitul atât cu ajutorul suplimentelor nutritive, cât şi crescând aportul de alimente care conţin această substanţă.

 • Află cum poţi întârzia îmbătrânirea!
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Află cum poţi întârzia îmbătrânirea!

  În timp ce sedentarismul şi alimentele bogate în E-uri grăbesc procesul de îmbătrânire, există câteva trucuri care îl stopează. Specialiştii în terapii antiaging spun că nu este neapărat necesar să apelezi la bisturiu pentru a combate ridurile apărute prematur.

 • Tratamente care ne păstrează tineri
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Tratamente care ne păstrează tineri

  Specialiştii din întreaga lume anunţă o nouă eră a tratamentelor antiîmbătrânire: revoluţionare şi eficiente. Casca cu laser împotriva calviţiei şi gadgetul de electrostimulare craniană sunt doar două dintre noile idei medicale care promit să ne ofere o tinereţe mai lungă.

Modifică Setările