Secretul întineririi tenului tău

0
Publicat:
Ultima actualizare:
O supă sănătoasă, uşoară este soluţia ideală pentru a te bucura de o schimbare benefică nu doar tenului, ci sănătăţii tale în general.
O supă sănătoasă, uşoară este soluţia ideală pentru a te bucura de o schimbare benefică nu doar tenului, ci sănătăţii tale în general.

Un organism sănătos care funcţionează corespunzător se reflectă la suprafaţa pielii tale. Dacă observi că ai pierdut din strălucirea pielii, alege să-ţi accelerezi metabolismul adăugând în dietă aceste alimente.

Pielea este cel mai mare organ al corpului tău şi are nevoie de o atenţie deosebită. Motiv pentru care este necesar să ai o alimentaţie sănătoasă şi să te hidratezi constant.

Nu sunt de neglijat nici ritualurile de înfrumuseţare la care poţi să apelezi pentru a menţine pe o perioadă cât mai mare efectele obţinute şi pentru a nu lăsa vârsta să îşi pună brusc amprenta asupra tenului tău mai ales.

Feniculul accelerează metabolismul

O sursă bogată de fibre, potasiu, acid folic dar şi vitamina B6, practic feniculul este un mix care odată ce ai început să îl consumi cu regularitate va contribui  la accelerarea metabolismul prin eliminarea toxinelor din organism.

Feniculul îţi poate fi de folos mai ales dacă te confrunţi cu anemie,  indigestie, constipaţie, un sistem imunitar scăzut sau un ciclulu menstrual neregulat.

Supa de fenicul, secretul sănătăţii

Mai ales acum că vremea este destul de călduroasă, o supă sănătoasă, uşoară şi plină de nutrimenţi  este soluţia ideală pentru a te bucura de o schimbare benefică sănătăţii tale.

Astfel, poţi să optezi pentru o supă cremă de fenicul la care să adaugi lămâie şi să observi apoi îmbunătăţirile aduse de acest truc.

Află pe clicksanatate.ro cum se prepară supa de fenicul!

Prepară maioneza aşa şi vei slăbi!

Legătura dintre dulciuri şi viaţa sexuală

Stil de viață



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite