Stiri despre afise

  104 rezultate: Sortare: Cronologic ↓ Dupa popularitate
 • Iaşiul va fi împânzit de sute de panouri electorale
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Iaşiul va fi împânzit de sute de panouri electorale

  Reprezentanţii Primăriei Iaşi au început de ieri să monteze în principalele zone din oraş panouri pentru ca partidele politice să-şi publice afişele cu conţinut electoral.

 • Onţanu: Vor fi sancţionaţi toţi cei care pun afişe în locuri nepermise
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Onţanu: Vor fi sancţionaţi toţi cei care pun afişe în locuri nepermise

  Primarul sectorului 2 Neculai Onţanu a declarat, astăzi, că vor fi sancţionaţi toți reprezentanții partidelor politice, indiferent dacă sunt de la PDL sau de la USL, în cazul în care afișează mijloace de propagandă electorală în alte locuri decât cele legale.

 • Războiul afişelor: USL contraatacă cu BUBA
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Războiul afişelor: USL contraatacă cu BUBA

  USL a distribuit în colegiile parlamentarilor Opozitiei din Capitală, flyere pe care scrie, cu majuscule, "Buba", deasupra imaginilor cu Traian Băsescu, Emil Boc, Elena Udrea şi Roberta Anastase, notează site-ul ziare.com.

 • Războiul afişelor din Capitală
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Războiul afişelor din Capitală

  PDL a împânzit Capitala cu afişele cu pozele liderilor USL aflaţi în grevă parlamentară. Sorin Oprescu a decis să le dea jos, avertizând că nu suntem în campanie electorală.

 • Moldovan(PSD) despre afişele cu parlamentarii USL: Este un gest vădit disperat
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Moldovan(PSD) despre afişele cu parlamentarii USL: Este un gest vădit disperat

  Preşedintele PSD Bistriţa-Năsăud, deputatul Emil Radu Moldovan, apreciază gestul Puterii de a printa afişe cu numele parlamentarilor „chiulangii" ai Opoziţiei, drept unul „disperat", iar declaraţiile secretarului general al PDL, Ioan Oltean, drept „rău intenţionate", se arată într-un comunicat trimis agenţiilor de presă.

 • Amenzi pentru cei care lipesc afişe pe stâlpi
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Amenzi pentru cei care lipesc afişe pe stâlpi

  Romaşcanii care doresc să anunţe anumite evenimente, vânzări sau cumpărări nu au voie să facă acest lucru prin lipirea afişelor pe stâlpii din oraş.

 • FOTOREPORTAJ Topul celor mai haioase afişe de pe străzile Iaşiului
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  FOTOREPORTAJ Topul celor mai haioase afişe de pe străzile Iaşiului

  Din dorinţa de a se face înţeleşi de către cei din jur, unii ieşeni au născocit anunţuri care stârnesc hohote de râs din partea celor care le citesc. Vă prezentăm câteva dintre cele mai amuzante afişe pe care le putem vedea în jurul nostru.

 • Concurs de afişe pentru siguranţa rutieră în Europa
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Concurs de afişe pentru siguranţa rutieră în Europa

  Tinerii artişti sătmăreni cu talent la design grafic pot câştiga premii consistente participând la un concurs organizat de Comisia Europeană. Tot ce trebuie este să conceapă un afiş pe tema siguranţei rutiere în Europa.

 • Afişele
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Afişele "KKK: Kluj Kapitală Kulturală" au dispărut

  Toate afişele în care apărea primarul Clujului, Sorin Apostu, alături de fostul primar Gheorghe Funar au dispărut din zona centrală a oraşului, fiind rupte, cel mai probabil, în timpul nopţii trecute.

 • Slobozia: Elevii se pregătesc să serbeze Ziua Mediului
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Slobozia: Elevii se pregătesc să serbeze Ziua Mediului

  Elevii din Slobozia vor mărşălui, mâine, pe străzile din oraş pentru a le arăta tuturor trecătorilor importanţa protejării mediului înconjurător. Acţiunea elevilor face parte din seria evenimentelor desfăşurate cu ocazia Zilei Mediului.

 • Campanie publică antistres la Bistriţa.
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Campanie publică antistres la Bistriţa.

  Un grup de studenţi clujeni încearcă să smulgă zâmbete trecătorilor cu afişe glumeţe şi mesaje comice.Trecătorii au reacţii diferite la afişele care au împânzit oraşul: unii se amuză, alţii le ignoră, iar cei mai mulţi nu înţeleg despre ce e vorba . Sociologii spun în schimb că e o campanie binevenită şi că bistriţenii ,asemenea tuturor orăşenilor, sunt oameni stresaţi

 • Călăraşi: A început campania electorală! FOTO
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Călăraşi: A început campania electorală! FOTO

  Candidaţii la primărie şi-au creat deja o strategie de atragere a voturilor alegătorilor. Actualul primar, Nicolae Dragu, spune că este încrezător  că va fi ales pentru a patra oară de cetăţeni, deoarece oamenii au încredere în el. Virgil Diaconu, candidat PSD, vrea să construiască un pod peste Dunăre, iar Daniel Drăgulin, din partea PNL, merge personal în judeţ pentru a afla problemele cetăţenilor.

 • „Tochitură de Boc“, meniu de bugetar
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  „Tochitură de Boc“, meniu de bugetar

  Patronul unui mic restau­rant situat în centrul Ploieştiului s-a gândit să atragă cât mai mulţi clienţi din rândul bugetarilor, cărora le-au fost reduse salariile cu 25%. Bucătăresele au pregătit, pentru meniul zilnic, un fel de mâncare pentru vremuri grele, pe care l-au denumit „Tochitură de Boc“.

 • CLUJ: Reclamele comuniste româneşti ies în lume
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  CLUJ: Reclamele comuniste româneşti ies în lume

  O expoziţie de reclame vechi cu origini clujene, încununată cu succes la Bucureşti, va fi prezentată în toată Europa. Ancuţa-Lăcrămioara Chiş (28 de ani), o cercetătoare din Cluj-Napoca, a realizat o expoziţie cu reclame şi afişe publicitare din ziarele comuniste. Ele vor fi prezentate în marile galerii europene anul viitor.

Modifică Setările