"Varianta de lucru a PDL nu este invalidarea referendumului"

0
Publicat:
Ultima actualizare:
PDL Sălaj

Liderii organizaţiei PDL Sălaj au anunţat astăzi, 12 iulie, într-o conferinţă de presă, că vor cere "sălăjenilor cinstiţi" să iasă la vot în 29 iulie, contrar ideii propagate în unele medii potrivit căreia democrat - liberalii ar putea boicota referendumul pentru demiterea preşedintelui prin îndemnarea electoratului să nu se prezinte la urne.

"Nu vom adopta soluţia ruşinoasă, aceea de a cere electoratului nostru să nu iasă la vot. Vom cere tututor sălăjenilor cinstiţi să vină la referendum, să susţină principiile statului de drept, să apere Constituţia", a declarat deputatul Lucian Bode, preşedintele organizaţiei judeţene al PDL, adăugând că el crede că "sunt mult mai mulţi sălăjeni cinstiţi decât sălăjeni care se regăsesc în politica motanului Felix".

Ideea a fost reluată şi de preşedintele organizaţiei municipale a partidului, Claudiu Bîrsan, care a subliniat că "varianta de lucru a PDL nu este invalidarea referendumului, ci câştigarea şi validarea lui".

Bode a mai spus că PDL îi va informa pe sălăjeni, în campania pentru referendum, cu privire la "toate loviturile date statului de drept în ultimele două săptămâni".