Scapi de gunoaie şi câştigi! Roboţi de bucătărie, hote şi boilere electrice la tombola RoRec

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Pentru aparatele voluminoase zălăuanii pot solicita, gratuit, un mijloc de transport

Asociaţia Română pentru Reciclare RoRec organizează sâmbătă, 30 iunie, la Zalău, cea de-a doua acţiune de colectare a deşeurilor de echipamente electrice şi electronice din acest an.

Acţiunea are loc în cadrul campaniei „Locul deşeurilor nu este în casă. Trimite-le la plimbare!” şi începe sâmbătă, 30 iunie, la ora 10.00, când  se vor deschide puncte provizorii de colectare, ce vor funcţiona până la ora 17.00, în următoarele locaţii:

1.    Piaţa Agroalimentară Dumbrava Nord
2.    Cartier Porolissum (lângă benzinaria Petrom)
3.    Cartier Brădet (magazin Codiflor)
4.    Cartier Dumbrava (benzinăria Inserco)
5.    Ortelec - Strada Moigradului, lângă şcoală

Pentru preluarea gratuită de la domiciliu a echipamentelor electrice sau electronice grele sau voluminoase, se poate apela numarul de telefon 0748.910.190.

Pentru a-i stimula pe zălăuani să-şi arunce aparatele stricate din locuinţe, RoRec, împreună cu partenerul Philips, organizează o tombolă. La tombolă participă toţi cei care vor duce la punctele de colectare un astfel de aparat, în schimbul lui urmând să primească un talon de participare. Tragerea la sorţi a taloanelor câştigătoare va avea loc în aceeaşi zi, de la ora 18.30, la Primăria Zalău Premii puse în joc sunt: 10 roboţi de bucătărie, cinci hote şi cinci boilere electrice cu capacitatea de 30 litri.