Mesajul sfâşietor al mamei tinerei descoperite moartă într-o cameră de hotel din Londra: „Ai luat cu tine, tot sufletul şi toată puterea mea!”

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Tânăra era fiica unui consilier local PMP. FOTO: Arhiva personală

O tânără de 24 de ani din comuna Someş-Odorhei a fost găsită decedată într-o cameră de hotel din Londra. Vestea tristă a fost făcută publică chiar de către mama acesteia, consilier local din partea PMP în comună.

Tânăra a fost foarte apreciată în comunitate, iar până la această oră, zeci de mesaje de condoleanţe au fost postate pe pagina acesteia de Facebook, relatează Sălajulliber.ro.

„Drum lin spre cer, copil frumos! Dumnezeu sa te aibă în paza lui! Ai luat cu tine, tot sufletul şi toată puterea mea! M-ai lăsat atât de singură, erai tot ce aveam mai scump dar se pare că nu putem încurca planurile celui de sus”, este mesajul transmis de mama acesteia.

Din câte se pare, tânăra a fost găsită decedată într-o cameră de hotel din Londra, iar Ambasada României din Anglia a alertat Poliţia Română, după cum ne transmit autorităţile române.

„Inspectoratul de Poliţie al Judeţului Sălaj a fost abilitat să informeze familia despre deces”, transmite Poliţia Sălaj.