Femeie găsită fără suflare şi plină de sânge pe podea. Pe cine bănuiesc anchetatorii de oribila crimă

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Bărbatul a fost arestat pentru 30 de zile FOTO Arhivă

Macabra descoperire a fost făcută de fiica victimei, care i-a alertat pe oamenii legii după ce a văzut că pe îmbrăcămintea mamei erau mai multe pete de sânge.

Un bărbat de 67 de ani a fost arestat preventiv pentru 30 de zile, sub acuzaţia de omor, fiind bănuit de către anchetatori că şi-ar fi ucis soţia.

Trupul neînsufleţit al femeii a fost descoperit în locuinţa acesteia din comuna Marca, judeţul Sălaj, marţi, 11 decembrie, în jurul orei 14.30, de către fiica victimei, care i-a alertat imediat pe oamenii legii. Potrivit unui comunicat de presă al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Sălaj, victima în vârstă de 64 de ani era căzută într-o cameră a locuinţei, îmbrăcămintea prezenta mai multe pete de sânge.
"Echipa complexă, formată din procuror, ofiţer specialist în investigaţii criminale şi ofiţer criminalist, s-a deplasat la faţa locului, ocazie cu care s-a constatat că victima era decedată, persoana bănuită de comiterea faptei fiind soţul victimei", arată sursa citată.

Bărbatul în vârstă de 67 de ani a fost arestat preventiv şi depus în Centrul de Reţinere şi Arestare Preventivă Sălaj. Faţă de acesta se efectuează cercetări sub aspectul comiterii infracţiunii de omor. Cazul a fost preluat de Parchetul de pe lângă Tribunalul Sălaj.

Citiţi şi:

UPDATE Vizită încheiată în sânge. Un bărbat a fost atacat cu toporul în propria casă

Adolescentă înjunghiată de un recidivist. Motivul incredibil din spatele tentativei de omor

Mai multe pentru tine:
Balanța financiară netă a României a crescut cu 65 de miliarde de euro de la aderarea la UE
Alina Kabaeva, „olimpica lui Putin”, primele declaraţii după despărţirea de acesta: „Dacă îți spune conducerea să nu te duci, atunci nu te duci”
Barron Trump, primii pași în politică la 18 ani. Funcția pe care o va avea fiul cel mic al lui Donald Trump
Ce frumoasă a fost Daniela Nane la brațul iubitului mai tânăr. Parcă a renăscut! Controversele apărute după Premiile Gopo
Fratele Mădălinei Manole tună și fulgeră după ce micuța Rebeca, sosia regretatei artiste, nu ar fi ajuns în semifinala Românii au talent: „E mafie acolo! I-ați tăiat aripile unui înger de copil! Rușine!”
Care este adevărul despre starea de sănătate a lui Florin Piersic. Cum se simte, de fapt, marele actor
Geoană, noi critici pentru politicieni: Când se exprimă în limba romană, ai senzația uneori că îți vorbește corigentul clasei
Cristian Șofron, amintiri din timpul probelor pentru „Toate pânzele sus“: „S-au dat probe cu mulţi tineri, iar ultimii am rămas eu şi cu Mălăele“VIDEO
Un bărbat amenință că se aruncă de la etajul unei parcări din Capitală
Numărul bărbaţilor ucraineni care fug de mobilizare şi intră ilegal în Slovacia s-a dublat într-un an
Adevărul din spatele camerelor de la Chefi la cuțite. Un fost concurent a rupt tăcerea și a spus ce nu se vede pe micul ecran: „Nu totul este chiar așa cum se vede la televizor”