Campionii Poliţiei. Cei mai buni aruncători din MAI sunt din Sălaj

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Cei doi campioni de la IPJ Sălaj

Doi poliţişti din cadrul Serviciului de Intervenţie Rapidă de la IPJ Sălaj au ocupat primele două trepte ale podiumului în proba de aruncare a greutăţii de la Campionatul de atletletism şi cros al MAI.

Este vorba despre agentul şef Vasile Rablău şi despre agentul Nicoale Maxim, ambii din cadrul Serviciului de Intervenţie Rapidă. Ei s-au clasat pe primele două locuri, cu aruncări de 10,96 m, respectiv 10,60 m. Potrivit unui comunicat de presă al IPJ Sălaj, Vasile Rablău este "recidivist", câştigând această probă pentru a cincea oară consecutiv.

Cea de-a 23-a ediţie a Campionatului de atletism şi cros a Ministerului Administraţiei şi internelor – etapa finală s-a desfăşurat în  municipiul Mediaş, judeţul Sibiu, în perioada 12-15 iunie. La această competiţie s-au înscris 130 de participanţi din cadrul stucturilor de poliţie, jandarmi şi pompieri. Probele concursului s-au desfăşurat pe categorii şi grupe de vârstă şi au constat în întreceri de viteză, săritură în lungime, aruncarea greutăţii, rezistenţă.