Doi bârlădeni s-au spânzurat astăzi

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Poliţiştii din municipiul Bârlad au avut de rezolvat două cazuri de moarte prin spânzurare în interval de o oră.

Primul eveniment a avut loc în jurul orei 10.30, atunci când un bărbat de 60 de ani a decis să-şi pună capăt zilele într-o casă aflată în construcţie. Bărbatul, Neculai Botez, de 60 de ani, a lăsat un bilet în care şi-a explicat gestul extrem. El era nemulţumit de modul în care concubina sa a gestionat banii pe care îi obţinuse în urma vânzării unui imobil şi o bănuia pe femeie că îl înşală.

La o oră distanţă, Gheorghe Palade, un bârlădean de 79 de ani a recurs la un gest similar, spânzurânde-se cu o sârmă. Bărbatul suferea de o boală cronică şi se pare că durerile foarte mari pe care le avea l-au determinat să-şi pună capăt zilelor. El a fost găsit de fiul său, care a mărturisit că, în trecut, Palade a mai ameninţat că se va sinucide.

„În ambele cazuri a fost întocmit dosar de cercetare penală, urmând ca poliţiştii bârlădeni să stabilească cu exactitate împrejurările în care au avut loc aceste evenimente", ne-a spus Mihaela Ştraub, purtătorul de cuvânt al IPJ Vaslui.

Mai multe pentru tine:
Recomandări ANPC de 1 Mai: Refuzaţi produsele din carne tocată pentru care există îndoieli privind calitatea
Un medic, triatlonist la 83 de ani, împărtășește reţeta sănătăţii sale: patru principii-cheie ale dietei
Se reaprinde scandalul dintre Laurențiu Reghecampf și Anamaria Prodan. Dosar penal pentru violențe în familie: „Eu sunt victima!”
Alexandru Ciucu, gest de milioane față de Alina Sorescu, la trei zile după ce a fost filmat cu noua iubită. Ce cadou i-a luat, în semn de împăcare: „Aduc mereu bucurie ...”
Filmul plecării din Gorj în Germania a copilului care ar fi fost vândut. Avocatul neamțului susține că totul este legal
Ciolacu îl face ipocrit pe Mircea Geoană: „E ceva de noaptea minții”
Țara unde românii au un salariu de 5.000 de euro pe lună. Ce spune Daniel, stabilit de mai bine de 30 de ani: „Există un mit, când vorbim de salariu"
Andreea Marin, apariție ravisantă la Gala «Nu există nu se poate». A slăbit atât de mult încât zici că are 20 de ani, iar rochia cu crăpătură i-a venit perfect: „Ar trebui să îmi țin mai în frâu inima”
O româncă din străinătate își uimește urmăritorii cu ce recuperează de la tomberon. „E mâna a doua pe gratis” VIDEO
Zodiile care după Paște vor scăpa de toate problemele și vor avea o perioadă de vis. Fericirea o să-și facă simțită prezența și în viața lor
Joe Biden, mult mai încrezător că îl poate învinge pe Trump. Pe ce se bazează președintele american