Plt. maj. Daniela Sîrbu de la ISU Mehedinţi, felicitat de prefect pentru fapta sa de curaj

0
Publicat:
Ultima actualizare:
FOTO Alexandra Georgescu

Prefectul Cristinel Pavel l-a felicitat miercuri, 12 februarie 2020, pe angajatul Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă ”Drobeta” al judeţului Mehedinţi, plt. maj. Daniela Sîrbu, pentru fapta sa de curaj.

”Am ţinut să vă felicit personal pentru curajul de care aţi dat dovadă, ne-a impresionat pe toţi faptul că nu aţi stat deloc pe gânduri, aţi sărit imediat în ajutorul vecinilor, evitând în felul acesta un posibil incendiu. Oameni ca dumneavoastră şi ca alţi colegi care au acţionat la fel în situaţii limită merită toată admiraţia şi respectul nostru!”, a spus prefectul Cristinel Pavel.

Plt. maj. Daniela Sîrbu, aflată în timpul liber, a intervenit zilele trecute atunci când a observat că a izbucnit un incendiu la casa vecinilor, mai exact la coşul de evacuare a fumului. Acesta se manifesta violent cu flăcări, de circa doi metri, şi degajare mare de fum.

În timp ce alerta vecinii, fără a sta pe gânduri, Daniela a urcat pe acoperiş, reuşind să “tempereze” incendiul, alimentându-l cu oţet. Prin acţiunea sa a reuşit să stingă incendiul şi să împiedice extinderea acestuia la întregul acoperiş, dar şi la casele învecinate, poziţionate foarte aproape.

Plt. maj. Daniela Sîrbu îşi desfăşoară activitatea pe un post administrativ la sediul ISU Mehedinţi.