GALERIE FOTO A venit din Galaţi la Tulcea pentru a-şi pune capăt zilelor. Vezi aici cine este bărbatul găsit ieri plutind în port!

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Încearcă să îl readucă la viață

Gălăţeanul de 47 de ani găsit ieri plutind în portul Tulcea a venit până aici pentru a-şi pune capăt zilelor. După o ceartă cu familia, acesta a plecat de acasă acum două zile cu scopul de a se sinucide. Când a fost văzut pe Dunăre, acesta încă mai avea puls.

Poliţia Transporturi şi un echipaj de la Inspectoratul de Poliţie s-au deplasat la faţa locului: bărbatul fusese văzut la Mila marină 37,5, chiar în portul Tulcea. În buzunarele bărbatului a fost găsită cartea de identitate şi un telefon mobil.
„Am fost informaţi că bărbatul avea puls atunci când a fost scos din apă, aşa că echipajul de Ambulanţă a încercat 40 de minute să îl resusciteze. A fost dus mai târziu la Unitatea de Primiri Urgenţe pentru a se continua manevrele de resuscitare. Cu toate eforturile cadrelor medicale, acesta nu a fost readus la viaţă“, spune Ştefan Grigore, şeful Poliţiei Transporturi Tulcea.


Click pe poze pentru a vedea mai multe imagini!

A lăsat în urmă două fete de 10 şi 18 ani
Viorel Barbu (47 de ani) muncea la o firmă din Galaţi şi avea o familie frumoasă, spun cei care l-au cunsocut. Locuia împreună cu soţia sa şi cele două fete, una de 18 ani şi una de 10 ani, în satul gălăţean Schela. Erau o familie liniştită, fără probleme sociale. Nimănui din sat nu îi vine să creadă că o asemenea nenorocire s-a abătut peste familia Barbu.
Astăzi familia îndoliată a venit la Tulcea pentru a-i lua cadavrul de la morgă.

Gălățean de 47 de ani, găsit plutind pe Dunăre în portul Tulcea!
Cadavru găsit plutind în Delta Dunării!