Timișorenii au stat la coadă să fie caricaturizați de Popa's GALERIE FOTO

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Academia Popa's în Piața Unirii din Timișoara

Unul dintre cele mai gustate evenimente dedicate Zilei Timișoarei a fost desfășurarea de forțe a Popa's Academy. Caricaturiștii n-au avut milă de timișorenii care s-au îngrămădit în Piața Unirii să fie portretizați de discipolii deținătorului mai multor recorduri mondiale. 

Cele mai multe dintre persoanele prezente la eveniment s-au așezat la coadă în fața mesei unde se aflau creioanele lui Ștefan Popa Popa's. ”De o săptămână aștept. Am citit despre eveniment și astăzi mi-am modificat tot programul numai ca să am o caricatură de la domnul Popa's. M-a surprins perfect, sunt un tip mai corpolent și destul de zâmbăreț. Sunt sută la sută mulțumit. M-am declarat mai demult un fan al dumnealui, îi urmăresc în special caricaturile politice”, a declarat timișoreanul Roberto Munteanu, 34 de ani.

Vezi AICI o GALERIE FOTO cu membrii Popa's Academy la muncă

”Cu ocazia Zilei Timișoarei am hotărât să oferim gratuit caricaturi. Ideea a fost să-i bucurăm pe timișoreni. Programasem două ore pentru eveniment, dar în urma nenumăratelor cereri am hotărât să rămânem mai mult. Până când? Până picăm jos!”, s-a amuzat Ștefan Popa Popa's.

Academia de caricatură va fi din nou prezentă în stradă, mâine, de la ora 17.00.

Mai multe pentru tine:
Andreea Marin, apariție ravisantă la Gala «Nu există nu se poate». A slăbit atât de mult încât zici că are 20 de ani, iar rochia cu crăpătură i-a venit perfect: „Ar trebui să îmi țin mai în frâu inima”
Moment istoric pe Bega. Prima cursă după 1988 între Timișoara și Otelec. Vaporul cu 45 de pasageri a ajuns după trei ore
Peștera mortală. O cavernă din Kenya, despre care se crede că este sursa Ebola, ar putea provoca următoarea pandemie
Țara unde românii au un salariu de 5.000 de euro pe lună. Ce spune Daniel, stabilit de mai bine de 30 de ani: „Există un mit, când vorbim de salariu"
Un om de știință a elucidat misterul „blestemului faraonului”. Ce i-a ucis pe cei care au deschis mormântul lui Tutankhamon
Oana Zăvoranu sare la gâtul Adelei Popescu! Ce a enervat-o la culme la soția lui Radu Vâlcan: „Când o vedeți pe distinsa pe undeva că se rupe în figuri...”
Cele mai bune locuri de grătar pentru sărbătoarea de 1 Mai
Alexandru Ciucu, gest de milioane față de Alina Sorescu, la trei zile după ce a fost filmat cu noua iubită. Ce cadou i-a luat, în semn de împăcare: „Aduc mereu bucurie ...”
Adevărul despre Moscova lui Putin, dezvăluit de un vlogger român din Rusia. „Vă spun după 20 de ani de trai aici“ VIDEO
Crenvurștii, mai nocivi decât legumele sau fructele cu pesticide. Ce spun specialiștii
Ucrainenii au atacat cu drone două rafinării de petrol și un aerodrom militar din regiunea Krasnodar VIDEO