Hoţii de maşini din Timişoara s-au şmecherit: au ajuns să tracteze autoturismele furate

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Poliţiştii din Timişoara au de furcă din cauza hoţilor de maşini care au găsit o nouă metodă de îmbogăţire. Adepţi ai maşinilor de lux, infractorii au ajuns să lucreze sub aparenţa unei afaceri legale: firmele de ridicări auto. Singurul lor neajuns, care a dus şi la prinderea lor, este că au lucrat exclusiv pe timpul nopţii.

 Poliţiştii Secţiei 4 din Timişoara au fost cei care au prins doi bărbaţi, în vârstă de 35, respectiv 36 de ani, care au fost văzuţi pe strada Nera din Timisoara cu o autoutilitară care tracta un alt autoturism ce nu avea aplicate plăcuţe cu numere de înmatriculare.

Oamenii legii l-au luat la întrebări pe şoferul autoutilitarei, dar şi pe pasager, care s-au dat de gol cu planurilor lor. Cei doi furaseră maşina din parcarea unui bloc, însă au crezut că vor scăpa. „Din verificările efectuate de poliţisti s-a stabilit că autoturismul tractat aparţinea unei alte persoane şi că a fost luat fără acordul acesteia. În cauză, poliţiştii au întocmit un dosar de cercetare penală", a spus Marinela Hotico, ofiţer de presă al Inspectoratului de Poliţie Timiş.

Citeşte şi alte materiale scrise de jurnalistul Gerhald Ernst pe blogul acestuia!