Furt: ziua în amiaza mare, a intrat cu forţa pe geamul unui apartament de la etajul întâi şi a ieşit cu un laptop, pe uşa din faţă

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Bărbatul suspectat că ar fi intrat pe fereastra unui apartament de la etajul unu

Dorel C. este suspectat că ar fi escaladat o clădire până la etajul întâi, de unde a ieşit apoi cu un laptop, chiar pe uşa principală. Acolo îl aştepta presupusa tovarăşă de furt.

Un bărbat în vârstă de 36 de ani şi o femeie de 24 de ani sunt cercetaţi pentru comiterea unui furt din locuinţă, relatează Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Timiş. Conform IPJ, Dorel C. a intrat pe geamul unui imobil de pe strada Ana Ipătescu, joi 15 septembrie, în jurul orei 12.

Escaladând clădirea, bărbatul ar fi forţat fereastra intrând într-un apartament de la etajul unu, de unde a ieşit apoi, pe uşa principală de acces, cu un laptop. Afară era aşteptat de Maria C. Ambii au fost observaţi şi reţinuţi de un vecin, care a sesizat autorităţile din cadrul Secţiei 3 de poliţie. Ambii suspecţi au fost reţinuţi pentru 24 de ore, pentru a fi prezentaţi Parchetului de pe lângă Judecătoria Timiş, cu propunerea de arestare preventivă.