Carbonizat de viu la câteva ore după ce şi-a sărbătorit ziua de naştere

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Bărbatul a fost găsit ars de viu de către sora lui, aceasta fiind mirată că fratele ei nu a apărut la primăria din Biled pentru a ridica ajutoarele sociale. Omul murise în dureri groaznice, dar urletele sale nu au fost auzite de vecini

În această seară, bărbatul de 40 de ani, ce locuia în comuna Biled, a fost găsit mort de sora lui. Victima trăia de pe o zi pe alta, muncind cu ziua prin vecini. Supărat pe neamuri, în urmă cu un an,omul a încercat să se sinucidă, în urma actului criminal, locuinţa bărbatului fiind făcută scrum.

Şi-a revenit rapid din depresie, dar problemele au continuat să apară. În urmă cu câteva zile, podeaua casei s-a surpat, iar soba la care bărbatul se încălzea s-a distrus. Marţi, victim şi-a sărbătorit ziua de naştere, după care vecinii nu l-au mai văzut.

Nimeni nu a remarcat dispariţia până astăzi, când la primăria din Biled au fost impărţite ajutoare pentru cazurile sociale. Sora victimei a intrat în panică şi l-a vizitat. Cu ajutorul vecinilor, a spart uşa de acces în locuinţă şi şi-a găsit fratele întins pe jos, ars de viu.

Cel mai probabil, bărbatul a făcut focul într-o instalaţie improvizată, dar lucrurile au scăpat de sub control pe când omul dormea, arzând de viu până la carbonizare. Criminaliştii sosiţi la faţa locului au stabilit că şobolanii s-au înfruntat din persoana decedată, iar şansele ca victim să fi fost ucisă sunt minime.