Accident în toiul nopţii la Timişoara provocat de un şofer care nu cunoaşte regulile de circulaţie

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Un şofer venit pentru prima oară la Timişoara a produs un accident lângă Cimitirul Eroilor din Timişoara. Şoferul a intrat pe interzis, după care a intrat în plin într-o maşină care circula regulamentar. În urma impactului, una dintre maşini a fost la un pas să ajungă în cimitir.

Accidentul a avut loc în noaptea de sâmbătă spre duminică în faţa cimitirului Eroilor din Timişoara. Şoferul străin, care conducea un autoturism Dacia Logan, încerca să ajungă de pe Calea Aradului pe Calea Lipovei când a descoperit o scurtătură. Din păcate pentru el, calea de acces era interzisă din sensul în care circula el, dar şoferul a spus că nu a observat niciun semn de circulaţia care să îi interzisă prezenţa.

CLICK AICI PENTRU FOTOGALERIE DE LA LOCUL ACCIDENTULUI

Grăbit, tânărul a apăsat pe pedala de acceleraţie, doar că la mijlocul străzii s-a speriat când a văzut că un Opel vine din sens contrar. Cele două maşini s-au ciocnit în plin, iar în urma accidentului, Loganul a ajuns proptit de poarta cimitirului. La locul accidentului a ajuns şi o ambulanţă, dar şoferiţa din Opel a refuzat să fie internată.

Citeşte şi alte materiale scrise de jurnalistul Gerhald Ernst pe blogul acestuia!