Târgu-Mureş:Ce puteţi face în weekend?

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Pe mureşeni îi aşteaptă un weekend plin cu evenimente culturale de tot felul. Adevărul de Seară vă prezintă câteva din cele mai interesante noutăţi ale sfârşitului de săptămână.

Astăzi
„Piaţeta” la Studio

Romanul „Piaţeta”, scris de Carlo Goldoni, va fi pus în scenă la Târgu-Mureş de studenţii Universităţii de Artă Teatrală din Târgu-Mureş la Teatrul Studio. În regia lui Mona Chirilă, spectacolul va putea fi urmărit de la ora 19.00.

Sâmbătă
Commercial Club Music

Iubitorii muzicii clubbing vor avea parte de Commercial Club Music Party, la Club Apollo, începând cu ora 23.00. Organizatorii au pregătit un show cu animatoarele clubului. Intrarea costă 15 lei şi include o consumaţie de 10 lei la bar.

Duminică
Jazz cu Esze Zsolt

Pianistul maghiar Esze Zsolt va susţine alături de invitaţii săi un concert de Jazz în sala „Piano” a clubului Jazz&Blues, de la ora 20:00. Esze Zsolt este rezident permanent al Hotelului Hilton din Budapesta. Un bilet costă 10 lei.

Duminică
Rock greu în Downtown

Formaţiile de mureşene rock Backlash, Subculture,Virus, Detox şi Guillotine vor concerta în localul Downtown, duminică seara începând cu ora 19.00. Un bilet de intrare la eveniment costă 5 lei, în preţ fiind inclusă şi o bere de la bar.