VIDEO Deţinutul evadat de la Găeşti şi-a omorât soţia. Ce credeau autorităţile că avea de gând să facă în libertate. „A zis că vrea să mă omoare”

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Autorităţile aveau toate premisele să ştie că deţinutul condamnat la 15 ani de închisoare pentru omor, Constantin Creţu (35 ani), care evadase de la Penitenciarul Găeşti, avea să comită o nouă crimă. Se ducea glonţ după o femeie pe care o iubea şi care îl respingea.

Surse din cadrul penitenciarului arată că acesta şi-a omorât nevasta cu care avea un copil mic. Aceasta a fost fapta pentru care, în prezent, îşi ispăşeşte pedeapsa. De asemenea, era recidivist. Mai făcuse puşcărie pentru furt şi înşelăciune.

Ameninţare cu moartea pentru o femeie

Constantin Creţu (35 ani) a evadat marţi, 9 aprilie, de la punct de lucru de pe raza localităţii Găeşti, dar a fost prins după aproximativ trei ore din momentul evadării.

Autorităţile aveau informaţia că deţinutul se îndrăgostise de o angajată a unui local, acolo ude lucra şi el, fiind foarte gelos. Ar fi ameninţat-o pe femeie că o sa evadeze şi o să vină după ea ca să o omoare pentru că i-ar fi refuzat avansurile.

Acesta a spus că o iubea pe femeia pentru care a evadat. 

„O ştiu de aproape un an. Mă îndrăgostisem de ea, normal”, a spus acesta.

Nu de aceeaşi părere este şi femeia pentru care puşcăriaşul făcuse o adevărată pasiune: „I-am spus că mă lase în pace. Nu îi răspundeam la avansuri. A zis că vrea să mă omoare. M-am speriat foarte rău”, a spus femeia.

Bărbatul mai avea doar trei ani şi ieşea din închisoare. Acum el va mai primi încă cel mult 3 ani pentru părăsirea fără autorizare a punctului de lucru, aflat în exteriorul locului de deţinere, faptă asimilată infracţiunii de evadare, conform prevederilor articolului 285 din Codul Penal.

PE ACEEAŞI TEMĂ:

Un deţinut condamnat la 15 ani de puşcărie pentru omor a evadat de la Penitenciarul Găeşti. A fost prins după trei ore

VIDEO Un deţinut condamnat pentru omor a evadat din închisoare după ce s-a îndrăgostit de o barmaniţă. „Era obsedat de mine. A zis că vrea să mă omoare“

Mai multe pentru tine:
Andreea Marin, apariție ravisantă la Gala «Nu există nu se poate». A slăbit atât de mult încât zici că are 20 de ani, iar rochia cu crăpătură i-a venit perfect: „Ar trebui să îmi țin mai în frâu inima”
Elev răpit de pe stradă, imobilizat pe bancheta din spate a unei mașini și amenințat. Totul a pornit de la o fată
Firea și-a depus candidatura la PMB însoțită de Ciolacu. Ce mesaj a avut pe tricou și ce i-a transmis lui Piedone
Detalii incredibile din viaţa familiei regale britanice: Regele Charles, considerat „neajutorat” de răposata Regină Elisabeta II. Nici tatăl său nu îl ierta
Partidele din Bihor sunt încă indecise. Doar PNL şi-a depus listele, Ilie Bolojan cere votul pentru un nou mandat
Timișoara strălucește în Duminica Floriilor. Explozie de culoare și parfum în oraș FOTO VIDEO
Ce oraș din lume este primul pe listă să fie distrus în cazul unui război nuclear. Documentele au fost declasificate
Zodia binecuvântată de Paște. Este protejată de Dumnezeu și va trăi un adevărat miracol în zi de sărbătoare
Consecințele hrănirii urșilor la marginea drumului. Șeful Salvamont Argeș: „Nu-ți bate joc de el încurajându-i cerșitul!”
Alexandru Ciucu, gest de milioane față de Alina Sorescu, la trei zile după ce a fost filmat cu noua iubită. Ce cadou i-a luat, în semn de împăcare: „Aduc mereu bucurie ...”
Actorul român care a iubit o singură femeie timp de 50 de ani. A cerut-o de soție când încă era elevă