VIDEO Un şofer prea obosit, plecat de la o înmormântare, a produs un accident grav. 7 persoane au ajuns la spital, şoferul vinovat fiind cel mai rău rănit

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Accident grav, în această seară, în Dâmboviţa. 7 persoane au fost rănite în urma ciocnirii dintre 3 autoturisme. Vinovat de producerea accidentului ar fi, spun poliţiştii, şoferul unei Dacii Solenza. Acesta se întorcea de la un priveghi urmat de înmormântare, iar oboseala şi-a spus cuvântul. A intrat pe contrasens şi s-a izbit violent de o maşină care circula regulamentar.

Accidentul a avut loc pe DN 7, în comuna dâmboviţeană Lunguleţu. Mai multe ambulanţe au sosit la faţa locului, iar o persoană, rănită grav, chiar şoferul vinovat, un bărbat de 34 de ani, a fost transportat la un spital din Capitală cu elicopterul.

„În urma accidentului au rezultat 7 victime. Două persoane au fost descarcerate de pompierii de la Detasanentul Titu şi transportate la spital în Bucureşti (1 cu ambulanţă SAJ şi 1 cu elicopterul SMURD), o persoană a fost transportată la UPU Titu cu ambulanţă SMURD, o persoană a fost preluată de 1 echipaj SAJ, iar alte 3 persoane rănite uşor nu necesită transport la spital”, au precizat reprezentanţii ISU Dâmboviţa.

Potrivit pompierilor, două persoane au avut nevoie de descarcerare şi au fost trimise la Bucureşti, iar celelalte au ajuns la spitalele din Titu şi Târgovişte. Poliţiştii vor continua cercetările pentru a se stabili toate împrejurările în care a avut loc accidentul.

Târgovişte



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite