VALAH MOTOR PARTY Motocicliştii s-au distrat la Şuţa Seacă şi au strâns jucării pentru copiii nevoiaşi GALERIE FOTO

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Peste 200 de motociclişti veniţi din Piteşti, Bucureşti, Braşov, Buzău, Constanţa, Ploieşti au răspuns pozitiv Clubului Valah din Târgovişte care a organizat, în acest weekend, o campanie de ajutorare a copiilor nevoiaşi. Împătimiţii mototarelor s-au strâns la Şuţa Seacă în cadrul unui eveniment unde biletul de intrare a fost “o jucărie





“Am înţeles că prietenii noştri de la Valah vor face o acţiune imanitară pentru o casă de copii şi m-am gândit că este o idee foarte bună ca fiecare să aducă câte ceva su bucurăm aceşti copii cât de puţin putem noi. E un lucru frumos. Şi noi  facem aceste acţiuni şi îi felicităm pe cei de la Valah”, ne-a declarat Achim de la Hunedoara.

Mai mulţi artişti au urcat pe scenă pentru a întreţine atmosfera în timp ce audienţa admira operele de artă realizate de unul dintre motociclişti.





“Vom face o campanie la Găeşti. Vom merge toţi cu motocicletele şi îi vom plimba pe copiii. E o chestie pe care o facem anual şi ne simţim şi noi bine şi ei se simt şi mai bine”, a declarat Bogdan Kesaru, preşedintele Clubului “Valah” din Târgovişte.



Jucăriile strânse cu această ocazie vor fi duse la o casă de copii din Găeşti pe 1 iunie.

Adi, unul dintre membrii "Valah" a muncit zile întregi pentru a realiza o mică expoziţie de obiecte futuriste făcute din fier forjat şi tot felul de chei şi piuliţe.