UPDATE Fiul preotului din Ocniţa a fost găsit, astăzi, în comuna Comişani. El fugise de acasă după ce a picat un examen, lăsând şi un bilet de adio

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Un tânăr în vârstă de 19 ani, fiul preotului din comuna dâmboviţeană Ocniţa, este dat dispărut din seara zilei de marţi, 23 februarie. Acesta a plecat de acasă lăsând un bilet de adio în care îşi cerea scuze părinţilor pentru faptul că i-a dezamăgit şi le-a spus să nu îl caute.

UPDATE: Tânărul a fost găsit, în această dimineaţă în comuna Comişani. IPJ Dâmboviţa precizează că nu a fost victima vreunei agresiuni.

Tânărul se numeşte Niţă Alexandru şi are 19 ani. De seara trecută nimeni nu ştie nimic de el. Alex are 1.70 - 1.80m înălţime, aproximativ 60 de kilograme, ochi căprui, păr şaten. Se presupune ca purta acelaşi hanorac precum cel din fotografie. 

“Am văzut poliţia disctând cu lumea prin comună. Aseară ar fi plecat de acasă. Le-a lăsat un bilet părinţilor în care le spune că i-a dezamăgit şi că vrea să îşi refacă viaţa. Le-a spus că nu îl caute. Ar fi avut o depresie în urma unui examen nereuşit la Şcoala de Poliţie. A fost certat probail de unul dintre părinţi. E o fire sensibilă, e un băiat bun. Nu cred că a recurs la sinucidere”, ne-a spus primarul comunei Ocniţa, Cismaru Viorel.

Mai multe persoane din Ocniţa s-au mobilizat pe Facebook şi vor pleca în căutarea băiatului prin pădurile din zonă.

Toţi cei care l-au văzut sau care au vreun indiciu despre locaţia acestuia sunt rugaţi să sune la Poliţie sau să sune la numărul de telefon: 0766.466.172.