Reabilitarea Cinematografului Independenţa va începe, cel mai târziu, în 2019, anunţă Primăria Târgovişte

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Valoarea lucrărilor este de aproximativ 2.000.000 euro.

Reabilitarea Cinematografului Independenţa va începe, cel mai târziu, în 2019, anunţă Primăria Târgovişte. În calitate de autoritate contractantă, Compania Naţională de Investiţii a demarat procedura de atribuire în vederea achiziţionării lucrărilor de execuţie în baza documentaţiilor tehnice depuse de Primăria Târgovişte.

„După o perioadă destul de îndelungată în care au fost puse la punct detaliile proiectului, târgoviştenii primesc o veste într-adevăr bună în legătură cu obiectivul de investiţie "MODERNIZARE ŞI REABILITARE CINEMATOGRAF INDEPENDENŢA, MUNICIPIUL TÂRGOVIŞTE". Cu alte cuvinte, lucrările efective de reabilitare vor debuta, raportat la durata normală a unei asemenea proceduri de atribuire, fie în toamna acestui an, fie, cel mai târziu, la începutul anului viitor. Prin aprobarea acestei investiţii se rezolvă o problemă importantă a municipiului Târgovişte în condiţiile în care, actuala clădire a cinematografului, situată chiar în centrul oraşului, se află într-un grad avansat de degradare, nemaifiind utilizată de foarte mulţi ani”, a precizat primarul Cristian Stan. 

Valoarea lucrărilor este de aproximativ 2.000.000 euro.

În aprilie 2016 Compania Naţională de Investiţii a avizat favorabil, fără observaţii, lucrării "Modernizare şi Reabilitare Cinematograful Independenţa, municipiul Târgovişte, judeţul Dâmboviţa!  

Cinematograful Independenţa a fost construit în 1977 şi are 668 de locuri. Cinematograful se află în administrarea Primăriei Târgovişte din 2010, după ce a fost preluat de la Regia Autonomă de Ditribuţie şi Exploatare a Filmelor "România Film". 

Singura activitate permanentă care are loc în clădire este o sală de bingo. 

CITEŞTE ŞI:

FOTO Ce s-a ales de fostul cinematograf Independenţa: casă pentru lilieci şi degradare totală

Reabilitarea Cinematografului Independneţa ar putea fi gata în 24 de luni