FOTO Scandal cu focuri de armă, între tineri rivali, la 5 metri de sediul IPJ Dâmboviţa. Pistolarul a intrat cu arma în curtea poliţiei!

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Oamenii legii care erau de pază au sărit ca arşi când l-au văzut cu un pistol în mână şi l-au pus la pământ pe pistolar

Scandal cu focuri de armă, miercuri seară, într-o spălătorie situată la 5 metri de Sediul Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Dâmboviţa. Totul a pornit de la o partidă de fotbal, iar unul dintre tinerii implicaţi a tras 4 focuri de armă, ulterior, refugiindu-se de frica rivalilor, în curtea IPJ Dâmboviţa, unde a fost încătuşat imediat de oamenii legii.

Potrivit poliţiştilor, doi tineri de 23 şi 27 de ani s-au certat pe un teren de fotbal, iar cel de 23 de ani a continuat cearta într-o spălătorie situată în apropierea IPJ Dâmboviţa. Nu a venit singur, ci însoţit de alţi 6 prieteni. Când s-a văzut încolţit, tânărul de 27 de ani, care deţinea legal, potrivit oamenilor legii, un pistol cu bile de cauciuc, a tras patru focuri în plan vertical, după care a fugit în curtea poliţiei. Oamenii legii care erau de pază au sărit ca arşi când l-au văzut cu un pistol în mână şi l-au pus la pământ.

„A avut loc o altercaţie între două persoane pe strada Gării din Târgovişte, ocazie cu care una dintre acestea, deţinătoare de armă neletală, a folosit-o executând mai multe focuri. Poliţiştii efectuează verificări în vederea stabilirii tuturor împrejurărilor în care s-a produs evenimentul”, a declarat subinspectorul Alexandra Nicolae, purtătorul de cuvânt al IPJ Dâmboviţa.

La sediul Poliţiei Târgovişte au fost conduse toate cele 8 persoane implicate. Se fac cercetări pentru tulburarea ordinii şi liniştii publice, pentru nerespectarea regimului armelor şi muniţiilor, pentru ultraj contra bunelor moravuri şi pentru lovire şi alte violenţe.