FOTO Cum arată terenul de antrenament pentru Chindia Târgovişte, realizat de Primărie în colaborare cu FRF

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Lângă Complexul de Nataţie din Târgovişte este aproape gata un teren sintetic, la standarde FIFA, care va fi baza de antrenament a Chindiei Târgovişte, dar şi pentru juniori, viitorii fotbalişti.

Terenul este situat în imediată vecinătate a Complexului Turistic de Nataţie Târgovişte şi este realizat în parteneriat cu Federaţia Română de Fotbal (FRF).

„Terenul are o suprafaţă de 9.543.00 m², este dotat cu sistem de iluminat, tribună de 300 de locuri şi va permite desfăşurarea în condiţii excelente a antrenamentelor FC Chindia Târgovişte, inclusiv a grupelor de copii şi juniori, precum şi a meciurilor oficiale de fotbal juvenil. Baza sportivă va fi finalizată în cel mult trei săptămâni”, a precizat primarul Cristian Stan.

Terenul pe care s-a cosntruit baza sportivă este pus la dispoziţie de Primăria Târgovişte.  

"Ne ghidăm după un principiu asumat şi de UEFA şi anume <<fotbal înainte de toate>> Avem nevoie de investiţii în zona de infrastructură în România şi nu ne referim doar la stadioane. Cred cu tărie că la Târgovişte putem avea un stadion modern, într-un timp relativ scurt. Chindia merge foarte bine şi este de apreciat şi numărul de spctatori care sunt prezenţi la fiecare meci. Chindia este în primele 10 echipe, atât din Liga I cât şi din Liga a II-a, în privinţa mediei de spectatori la meci", a declarat Răzvan Burleanu, preşedintele FRF, la Târgovişte, în iarna lui 2017.