FOTO Cum arată terenul de antrenament pentru Chindia Târgovişte, realizat de Primărie în colaborare cu FRF

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Lângă Complexul de Nataţie din Târgovişte este aproape gata un teren sintetic, la standarde FIFA, care va fi baza de antrenament a Chindiei Târgovişte, dar şi pentru juniori, viitorii fotbalişti.

Terenul este situat în imediată vecinătate a Complexului Turistic de Nataţie Târgovişte şi este realizat în parteneriat cu Federaţia Română de Fotbal (FRF).

„Terenul are o suprafaţă de 9.543.00 m², este dotat cu sistem de iluminat, tribună de 300 de locuri şi va permite desfăşurarea în condiţii excelente a antrenamentelor FC Chindia Târgovişte, inclusiv a grupelor de copii şi juniori, precum şi a meciurilor oficiale de fotbal juvenil. Baza sportivă va fi finalizată în cel mult trei săptămâni”, a precizat primarul Cristian Stan.

Terenul pe care s-a cosntruit baza sportivă este pus la dispoziţie de Primăria Târgovişte.  

"Ne ghidăm după un principiu asumat şi de UEFA şi anume <<fotbal înainte de toate>> Avem nevoie de investiţii în zona de infrastructură în România şi nu ne referim doar la stadioane. Cred cu tărie că la Târgovişte putem avea un stadion modern, într-un timp relativ scurt. Chindia merge foarte bine şi este de apreciat şi numărul de spctatori care sunt prezenţi la fiecare meci. Chindia este în primele 10 echipe, atât din Liga I cât şi din Liga a II-a, în privinţa mediei de spectatori la meci", a declarat Răzvan Burleanu, preşedintele FRF, la Târgovişte, în iarna lui 2017.

Imagine indisponibilă
Imagine indisponibilă
Imagine indisponibilă
Imagine indisponibilă
Imagine indisponibilă



 

Târgovişte



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite