Fată de 12 ani, din Pucioasa, fugită de acasă, găsită în Prahova

0
Publicat:
Ultima actualizare:

O fată de 12 ani din oraşul Pucioasa a fost dată dispărută, vineri, după ce nu s-a mai întors acasă. Ea a fost găsită în Prahova, informează IPJ Dâmboviţa.

"Poliţiştii din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Dâmboviţa desfăşoară activităţi de căutare a unei minore, de 12 ani, din oraşul Pucioasa, care astăzi, 7 mai, a plecat voluntar de la domiciliu şsi nu a mai revenit. Vasile Bianca-Maria era îmbrăcată cu pantaloni de culoare gri şi era încălţată cu pantofi sport de culoare albă", preciza IPJ Dâmboviţa.

Semnalmente: 1,63 m înălţime, aproximativ 55 de kilograme greutate, constituţie atletică, faţă ovală, ochi căprui, păr şaten.

Ulterior, minora a fost găsită într-un alt judeţ.

"Minora a fost identificată de poliţişti pe raza localităţii Gornet, din judeţul Prahova. Din primele date se pare că nu a fost victima niciunei infracţiuni. Urmează să fie audiată în vederea clarificării tuturor aspectelor. Totodată, poliţiştii au contactat reprezentanţii Direcţiei Generale de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului", precizează IPJ Dâmboviţa.