Suceava: Un tânăr a murit în urma impactului dintre o mașină și o căruță

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Suceava: Un tânăr a murit în urma impactului dintre o mașină și o căruță

Un tânăr sucevean fără permis de conducere are pe conștiință pasagerul care a murit în urma coliziunii mașinii sale cu o căruță.

Azi dimineață, la ora 04.15, a avut loc un tragic accident de circulație în afara comunei Ilişeşti.

G. Petru, 19 ani localnic, a intrat în coliziune lateral stânga cu o căruță condusă în aceeaşi direcţie de mers de L. Neculai de 36 ani localnic, după care s-a răsturnat.

În urma accidentului a rezultat decesul minorului A.I. de 17 ani din municipiul Suceava, pasager pe scaunul dreapta faţă şi rănirea uşoară a șoferului.

Tânărul care se afla la volan nu avea permis de conducere iar tragedia s-a produs din cauza vitezei excesive şi a neatenţiei sale în conducerea autoturismului.        

Acesta nu a fost testat cu aparatul etilotest, dar i s-au recoltat probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.

Filmul tragediei

Rulând pe o porţiune de dreaptă de șosea, cu viteză excesivă, autoturismul s-a ciocnit frontal de o căruţă care se deplasa în aceeași direcţie.

Automobilul marca Audi 100 a ieşit de pe carosabil în urma impactului şi s-a răsturnat în șanț.

În căruţă se aflau L. Neculai, 36 ani şi C. A. T., 33 ani, care au scăpat ca prin minune și au refuzat transportul la spital.

Șoferul a fost proiectat prin parbriz în afara maşinii, deoarece nu purta centura de siguranţă. Prietenul său a murit strivit în urma ciocnirii.

Pompierii suceveni, din echipajele de Descarcerare şi SMURD, nu au mai putut decât să scoată din caroseria contorsioantă corpul lipsit de viață al pasagerului.