Scandal şi bătăi cu bâte şi pietre între două familii din satul Mironu

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Foto arhivă

Doi bărbaţi au ajuns la spital cu răni uşoare, iar una dintre familii care a început scandalul a fost sancţionată contravenţional cu amendă de 1.200 lei pentru tulburarea liniştii publice.

În urma cercetărilor poliţiştilor Secţiei Rurală Nr. 10 Păltinoasa, aceştia au stabilit că totul a început ieri în jurul orei 15.00, când Petrică P. a venit la Ilie P. pentru a-i reproșa acestuia că i-a întrerupt curentul electric. În acel moment a izbucnit o altercație între cei doi, Ilie P. lovindu-l cu o bâtă în zona capului pe Petrică P., cauzându-i leziuni corporale.

În scandal au intervenit ambele familii ale celor doi, ajungându-se la aruncarea cu pietre de către ambele tabere asupra gospodăriilor, în urma cărora s-au produs pagube materiale la ambele părţi.

Petrică P. şi Gheorghe P. au fost transportaţi la Spitalul Orăşenesc Gura Humorului, unde li s-a acordat primul ajutor, însă nu au rămas internaţi. Niciunul dintre scandalagii nu a depus plângere penală pentru comiterea infracţiunilor de lovire sau alte violenţe şi distrugere.

"Faţă de Ilie P., Gheorghe P., Petrică P., Florin P. şi Maria C. s-a luat măsura sancţionării contravenționale în valoare totală de 1.200 lei, conform Legii nr. 61/1991 republicată, pentru tulburarea ordinii și liniștii publice", au declarat reprezentanţii IPJ Suceava.