Punte de scânduri de lemn, improvizată peste frontiera de stat pentru traficul de ţigări

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Inventivitatea contrabandiştilor de ţigări nu are limită, iar acest lucru a fost dovedit de ultima captură făcută de poliţiştii de frontieră din Rădăuţi.

Un echipaj al Poliţiei de Frontieră a observat în zona Bilca mai mulţi indivizi care transportau colete voluminoase dinspre frontiera de stat a României cu Ucraina către un autoturism parcat în apropiere.

Oamenii legii au încercat să-i reţină pe suspecţi, dar aceştia au încercat să fugă. Şoferul maşinii a plecat în mare viteză, fără a opri la somaţiile poliţiştilor de frontieră. În aceste condiţii, s-au tras opt focuri de armă către maşina fugarului.

În cele din urmă, maşina a fost oprită, iar trei persoane, printre care şi o femeie, au fost reţinute. Cu ocazia verificărilor, poliţiştii de frontieră au descoperit patru baxuri de ţigări de contrabandă, în valoare de 15.000 de lei, introduse ilegal în România.

Pentru a nu lăsa urme în timp ce treceau peste fâşia verde dintre România şi Ucraina, contrabandiştii îşi încropiseră din scânduri o punte, peste care treceau cu tot cu coletele de ţigări. Suspecţii sunt cercetaţi penal acum pentru contrabandă cu ţigări.

Intră pe suceava.adevarul.ro ca să afli toate informaţiile zilei!