Preşedintele Consiliului Judeţean Suceava, Gheorghe Flutur, s-a vaccinat anti-COVID în secret

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Preşedintele CJ Gheorghe Flutur, împreună cu premierul Florin Cîţu, directorul DSP Suceava, Dinu Sădean FOTO: Oana Şlemco

Mulţi dintre politicienii României au imortalizat momentul în care s-au vaccinat împotriva SARS-CoV-2, ca să impusioneze campania de imunizare. Nu şi preşedintele Consiliului Judeţean Suceava, Gheorghe Flutur. El susţine că s-a vaccinat în martie, dar nu a dat publicităţii informaţia.

Preşedintele Consiliului Judeţean Suceava, Gheorghe Flutur, militează pentru a-i determina pe suceveni să se vaccineze împotriva SARS-CoV-2. 

A făcut declaraţii în acest sens şi în timpul vizitei premierului României la Suceava, Florin Cîţu, care s-a desfăşurat vineri, 14 mai. 

Întrebat de reporterul „Adevărul” dacă s-a imunizat şi ce ser a ales, Gheorghe Flutur a spus că s-a vaccinat cu Pfizer, în luna martie a acestui an. 

Întrebat de ce nu a dat publicităţii această informaţie aşa cum au făcut colegii săi din PNL, ca să impulsioneze campania de vaccinare, Gheorghe Flutur a declarat că a avut parte de suficientă publicitate atunci când s-a testat.

„M-am vaccinat pe 14 şi şi 2 şi ...martie, cu Pfizer. (...) Am avut publicitate destulă când m-am testat”, a spus preşedintele CJ Suceava.

Totuşi, Gheorghe Flutur nu a prezentat şi o dovadă că s-a imunizat, certificatul de vaccinare sau o fotografie. 

Vă amintim că în luna martie a anului trecut, când în Suceava erau cele mai multe cazuri de COVID-19 din ţară, şi Spitalul Judeţean era un focar, Gheorghe Flutur s-a testat înaintea medicilor. Ba chiar a chemat-o de acasă pe şefa de atunci a Direcţiei de Sănătate Publică Suceava, Cătălina Zorescu, aproape de miezul nopţii, pentru a recolta probele. 

În prezent, judeţul Suceava se află la coada clasamentului naţional în ceea ce priveşte numărul persoanelor vaccinate. 

Vă mai recomandăm să citiţi:

Un nou caz de bullying în Gorj: fată de 12 ani, agresată de patru adolescente - VIDEO

Bătrâni înşelaţi cu oale şi produse de bucătărie de slabă calitate. Prejuduciul se ridică la 400.000 de lei

Mai multe pentru tine:
Alexandru Ciucu, gest de milioane față de Alina Sorescu, la trei zile după ce a fost filmat cu noua iubită. Ce cadou i-a luat, în semn de împăcare: „Aduc mereu bucurie ...”
Un medic, triatlonist la 83 de ani, împărtășește reţeta sănătăţii sale: patru principii-cheie ale dietei
Eliza Samara, performanță uluitoare: a câștigat a 5-a oară Liga Campionilor la tenis de masă
Oana Zăvoranu sare la gâtul Adelei Popescu! Ce a enervat-o la culme la soția lui Radu Vâlcan: „Când o vedeți pe distinsa pe undeva că se rupe în figuri...”
Taiwanul raportează activitate militară chineză după ce Blinken a părăsit Beijingul
Antrenorul de minți. Șahistul Flavius Mihailiuc învață copiii să judece corect: „Sunt abilități care le va trebui în viață“
Țara unde românii au un salariu de 5.000 de euro pe lună. Ce spune Daniel, stabilit de mai bine de 30 de ani: „Există un mit, când vorbim de salariu"
Coșmarurile care îi duc în pragul disperării pe mulți români. „M-am mutat, a fost insuportabil”
Andreea Marin, apariție ravisantă la Gala «Nu există nu se poate». A slăbit atât de mult încât zici că are 20 de ani, iar rochia cu crăpătură i-a venit perfect: „Ar trebui să îmi țin mai în frâu inima”
Adevărul despre Moscova lui Putin, dezvăluit de un vlogger român din Rusia. „Vă spun după 20 de ani de trai aici“ VIDEO
Cât de sănătos este să renunți la lift și să urci scările. Poate reduce riscul bolilor cardiovasculare și chiar cel al unui deces prematur