Finala Campionatului Naţional de Drift, la Suceava (FOTO, UPDATE)

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Sute de suceveni s-au adunat ieri şi azi să vadă zecile de maşini venite din toată ţara la finala Campionatului Naţional de Drift organizată în acest an la Suceava.

Update ora 19.00 În urma jurizării, prima ediţie a Campionatului Naţional de Drift a fost câştigată de trei bucureşteni. Locul I i-a revenit lui Marius Mitrache, locul al II-lea lui Traian Buşe, iar locul al III-lea lui Nicolae Dobre.

Peste 20 de piloţi şi-au demonstrat îndemânarea în arta derapajelor controlate la bordul unor maşini foarte puternice, sub ochii juriului format din Mike Procureur din Belgia, preşedintele “King of Europe” (KOE) şi Drăgan Mitrovic din Serbia. Dacă ieri piloţii şi-au făcut încălzirea şi s-au acomodat cu traseul făcut în parcarea centrului comercial de lângă Bazar, azi, între orele 15.00 -17.00 s-a dat marea bătălie, premierea având loc la 17.30.

Pe Răzvan l-am găsit acum câteva ore, la punctul de start înainte de concurs când piloţii au făcut mai multe demonstraţii la Taxi Drift. “Suntem din Vaslui şi am participat până acum la toate campionatele. Este o adevărată plăcere”, ne-a spus unul dintre prietenii lui Răzvan.

Cei prezenţi acolo au înconjurat pista şi au privit ore în şir demonstraţiile piloţilor. Cei care şi-au permis au avut ocazia să facă o tură de pistă alături de un pilot profesionist, în schimbul a 50 de lei. “Aş fi vrut să mă plimb şi eu o tură alături de unul dintre concurenţi, însă mi se pare cam scump. 50 de lei sunt banii mei pentru o săptămână la şcoală”, ne-a spus Marian I., elev în clasa a X-a.

Campionatul a fost organizat de unul dintre cei mai importanţi dealeri auto împreună cu Federaţia Română de Drift şi cu “King of Europe”, cel mai mare organizator de concursuri de drift din Europa.

Mai multe pentru tine:
Țara unde românii au un salariu de 5.000 de euro pe lună. Ce spune Daniel, stabilit de mai bine de 30 de ani: „Există un mit, când vorbim de salariu"
Reacția lui Nicolae Ciucă la declarația lui Ciolacu potrivit căreia Buzăul nu este în Moldova: „M-am simţit român şi la Focşani, şi la Suceava, şi la Buzău şi la mine la Pleniţa”
Andreea Marin, apariție ravisantă la Gala «Nu există nu se poate». A slăbit atât de mult încât zici că are 20 de ani, iar rochia cu crăpătură i-a venit perfect: „Ar trebui să îmi țin mai în frâu inima”
Alexandru Ciucu, gest de milioane față de Alina Sorescu, la trei zile după ce a fost filmat cu noua iubită. Ce cadou i-a luat, în semn de împăcare: „Aduc mereu bucurie ...”
Doi tineri au murit la Suceava după ce au intrat cu motoscuterul într-un podeţ
Alergii oculare de primăvară. „Ne bucurăm că au înflorit copacii, dar trebuie să avem grijă”
După Slănic Prahova, se întâmplă la Cluj. O stradă din municipiul Cluj-Napoca a luat-o la vale
Oana Zăvoranu sare la gâtul Adelei Popescu! Ce a enervat-o la culme la soția lui Radu Vâlcan: „Când o vedeți pe distinsa pe undeva că se rupe în figuri...”
Păstrăvăriile, luate cu asalt de Florii. Prețurile îi sperie pe clienți
Adevărul despre Moscova lui Putin, dezvăluit de un vlogger român din Rusia. „Vă spun după 20 de ani de trai aici“ VIDEO
Polițiști la volan, instruiți cum să-i oprească pe vitezomani. „Noi aici nu facem școală de șoferi...” VIDEO