Unul dintre poliţiştii morţi la Borduşani locuia în Feteşti. Vecinii sunt în stare de şoc

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Apartamentul poliţistului ialomiţean mort în accidentul de la Borduşani se afla la etajul 1 al blocului în care locuia cu familia sa FOTO: Mădălin Sofronie

Duminică după amiază şeful Postului de Poliţie Transporturi Navale Hârşova şi adjunctul acestuia şi-au pierdut viaţa într-un accident rutier petrecut pe o şosea din Ialomiţa. Astăzi au ieşit la iveală alte date referitoare la tragedia în urma căreia cei doi poliţişti s-au urcat la cer.

Vecinii, în stare de şoc

Ultimele informaţii referitoare la tragedia petrecută la Borduşani scot la iveală faptul că unul din poliţiştii morţi în cumplitul accident rutier îşi avea domiciliul în judeţul Ialomiţa.

Este vorba despre agentul Laurenţiu Sorin Rădulescu, care locuia împreună cu  familia sa într-un bloc din Feteşti. Vestea dispariţiei fulgerătoare a omului legii i-a şocat pe vecini.

„Era un om tare cumsecade şi care era  apropiat de vecini. Dumnezeu să-l ierte! Păcat că acum nu mai este printre noi” a precizat Marioara Nicuţ, una dintre vecinele poliţistului mort în accidentul rutier.

Maşina de serviciu a poliţiştilor a intrat practic sub roţie autobuzului de care s-a ciocnit

A murit în braţele medicilor

Şi medicii Spitalului Municipal „Anghel Saligny” din Feteşti sunt şocaţi de tragedia petrecută la Borduşani. Specialiştii au încercat din răsputeri să-i salveze pe cei doi oameni ai legii, însă eforturile lor au fost zadarnice. Unul dintre ei a murit în ambulanţă, în drum spre spital, iar celălalt la Camera de Gardă a unităţii medicale.

 „Este regretabil cea ce s-a întâmplat. Eforturi s-au făcut pentru a-i salva pe amândoi. S-au făcut manevre de resuscitare, însă din păcate niciunul nu a mai putut fi salvat. Trupurile neînsufleţite au fost depuse la morga spitalului din Feteşti” a precizat Nicolae Dugală, directorul Spitalului Municipal „Anghel Saligny” din Feteşti.

Reamintim faptul că accidentul în care şi-au pierdut viaţa agenţii Laurenţiu Sorin Rădulescu şi Liviu Gabriel Bălosu s-a petrecut duminică la amiază, în zona localităţii ialomiţene Borduşani. Cei doi se aflau într-o Dacie moment în care au pătruns pe contrasens şi au lovit un autobuz care circula regulamentar. Impactul le-a fost fatal poliţiştilor.


Citiţi şi:

Doi poliţişti din Constanţa au murit în misiune într-un accident rutier, pe o şosea din Ialomiţa

Doi poliţişti din Hârşova, morţi în misiune pe raza judeţului Ialomiţa

UPDATE Carnagiu pe o şosea din Ialomiţa. Doi adulţi şi doi copii au murit într-un accident rutier

Autorităţile au confirmat încă un deces în accidentul de la Urziceni. Numărul morţilor se ridică la patru