Unirea Slobozia începe în forță noul sezon fotbalistic

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Cu o nouă conducere tehnică și cu ambiții de promovare, echipa slobozeană a reușit o victorie importantă, chiar în prima aetapă a Ligii a III-a, împotriva formației Eolica Baia, unde activează foste glorii din Liga I.

Prima etapă a noului campionat i-au hărăzit Unirii Slobozia o deplasare dificilă la nou promovata Eolica Baia, echipă care îi are în lot pe Stelian Carabaș (fost la FC Național și Steaua) sau Cosmin Pașcovici ( fost la Farul Constanța și Dinamo). Cu toate acestea, meciul a fost la discreția elevilor lui Ion Ionescu, care au învins cu scorul de 2-1, după ce au condus cu 2-0 majoritatea timpului regulamentar.

În acest moment Unirea se menține pe primele locuri din clasament, cu trei puncte acumulate, unde lider este ACS Berceni, care a învins cu 6-0, asigurându-și un golaveraj confortabil. Etapa a II-a, care va avea loc vineri, 26 august, programează întâlnirea dintre Unirea  și CS Eforie, partida urmând să aibă loc pe Stadionul Municipal din Slobozia, începând cu orele 18.00.