Accident cu cinci victime, în Ajunul Anului Nou. Patru răniţi au ajuns la spital

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Maşina s-a răsturnat pe câmp FOTO ISU Ialomiţa

Cinci persoane au scăpăt cu viaţă, ca prin minune, în Ajunul Anului Nou, după ce maşina în care se aflau s-a răsturnat pe câmp, în localitatea Alexeni. Patru dintre răniţi vor petrece Revelionul pe un pat de spital, a cincea victimă refuzând transportul la o unitate medicală.

Accidentul rutier s-a petrecut vineri după-amiază, 31 decembrie, în localitatea Alexeni. Conform ISU Ialomiţa, maşina în care se aflau cinci persoane a fost scăpată de sub control de către şofer şi s-a răsturnat în afara şoselei.

La faţa locului au intervenit de urgenţă salvatorii din cadrul Detaşamentului Urziceni cu un echipaj de descarcerare şi o ambulanţă SMURD. În sprijin au fost solicitate şi două echipaje ale SAJ Ialomiţa. 

În urma accidentului, toţi ocupanţii maşinii au fost răniţi. Trei dintre aceştia au au fost transportaţi la Spitalul Municipal Urziceni de către echipajele SAJ, una de către echipajul SMURD, iar cea de-a cincea victimă a refuzat transportul la p unitate medicală. La faţa locului, pompierii au mai asigurat măsuri PSI.

Vă recomandăm să citiţi şi:

Accident cu trei răniţi pe DN2. O persoană rămasă încarcerată, transportată la un spital din Capitală

Cine este tânăra care a ars de vie într-un teribil accident pe DN2. Recent, trăise o nenorocire