Maşina cu care Gheorghe Dincă le-a răpit pe Luiza şi Alexandra nu poate fi vândută

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Tribunalul Olt a admis contestaţia depusă de familia Luizei Melencu, astfel că autoturismul nu poate fi scos la licitaţie

Tribunalul Olt a decis în cazul contestaţiei depuse de familia Luizei Melencu, prima victimă a lui Gheorghe Dincă. Familia cerea ca una dintre probele din dosar să nu fie distrusă.

Judecătorul Tribunalului Olt a decis miercuri, 24 iunie 2020, că maşina folosită de Gheorghe Dincă pentru operaţiunile ilegale de taxi, dar şi pentru răpirea, vara trecută, a celor două fete, Luiza Melencu şi Alexandra Măceşanu, aşa cum este acuzat de procurori, nu poate fi vândută. Agenţia Naţională pentru Administrarea Bunurilor Imobilizate scosese la licitaţie două dintre autovehiculele aflate în proprietatea lui Gheorghe Dincă. Avocatul familiei Melencu a contestat această măsură, motivând că se încearcă, practic, distrugerea unei probe deosebit de importante din dosar, făcându-se referire la autoturismul Renault Megane pe care îl conducea Gheorghe Dincă atunci când a comis faptele. Mai mult, avocatul Carmen Obârşanu a dezvăluit marţi, 23 iunie 2020, în faţa Tribunalului Olt, că nici inculpatul nu şi-ar fi dat acordul pentru a-i fi valorificat acest bun.

Decizia Tribunalului Olt, care a admis contestaţia formulată de avocatul familiei Melencu, este definitivă.

CITIŢI ŞI: EXCLUSIV Cine este omul care a descoperit maşina lui Dincă, după aproape 12 ore de la apelul Alexandrei la 112

Cum se putea ajunge la Gheorghe Dincă înaintea uciderii Alexandrei, pe baza pozei cu maşina lui din dosarul „Luiza“

Mai multe pentru tine:
Jobul plătit cu peste 2.000 de euro în România, dar nepopular printre tineri. „Ai și pauze de țigară și cafea, dar nu abuza”
Alexandru Ciucu, gest de milioane față de Alina Sorescu, la trei zile după ce a fost filmat cu noua iubită. Ce cadou i-a luat, în semn de împăcare: „Aduc mereu bucurie ...”
Apropiat al lui Geoană, despre declarațiile lui Ciolacu la adresa adjunctului NATO: „De ce să nu moară și capra vecinului”
Andreea Marin, apariție ravisantă la Gala «Nu există nu se poate». A slăbit atât de mult încât zici că are 20 de ani, iar rochia cu crăpătură i-a venit perfect: „Ar trebui să îmi țin mai în frâu inima”
Actorul român care a iubit o singură femeie timp de 50 de ani. A cerut-o de soție când încă era elevă
Un medic, triatlonist la 83 de ani, împărtășește reţeta sănătăţii sale: patru principii-cheie ale dietei
Dieta celei mai în vârstă câștigătoare a unui concurs de Miss. Cum de arată atât de bine la 60 de ani | VIDEO
Povestea Kibuțului, hub-ul gastronomic și cultural de la Gărâna. Un mic restaurant, în finala Destinației Anului 2024 FOTO
Țara unde românii au un salariu de 5.000 de euro pe lună. Ce spune Daniel, stabilit de mai bine de 30 de ani: „Există un mit, când vorbim de salariu"
Mituitorul judecătoarei din Suceava care se droga a evadat din arestul la domiciliu chiar înainte de condamnare
Putin, probabil, nu a ordonat uciderea lui Navalnîi, au estimat serviciile secrete americane