Val de agresiuni la Urgenţă

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Trei persoane au ajuns la spital, după ce au căzut victime ale unor agresiuni. Este vorba despre trei bărbaţi, care au primit îngrijiri medicale şi au rămas internaţi.

Citiţi şi:

O femeie a ajuns la spital în şoc anafilactic

O femeie a ajuns la spital după ce a fost muşcată de un şobolan

Unul dintre bărbaţi are 53 de ani, şi le-a povestit medicilor că ar fi fost bătut de cel pentru care lucre ca şi cioban, pe motiv că l-a găsit stand la un pahar cu un alt coleg. Bărbatul spune că este hotărât să facă plângere la Poliţie. El a rămas internat la Ortopedie.

Tot la spital a ajuns şi un tânăr de 23 de ani, din Sibiu, care are mandibula ruptă şi a rămas internat în cadrul Compartimentului Buco-Maxilo-Facial. Acesta susţine că era la Ocna împreună cu mai mulţi prieteni, când un tanar din alta gasca l-a lovit cu o casca de motor in fata, dupa ce se pare ca   l-a confundat cu altcineva.

De ajutorul medicilor a avut nevoie şi un tânăr de 25 de ani din Sibiu, care susţine că a fost atacat de un necunoscut noaptea, pe Calea Poplăcii. “Tânarul prezenta un traumatism de orbită stângă, fractură os zigomatic stâng şi fractură maxilar. Acesta a primit îngrijiri medicale şi a rămas internat în cadrul Secţiei ORL”, spune Raluca Puşcă, purtător de cuvânt al Spitalului Clinic Judeţean de Urgenţă Sibiu.

Ai aflat ceva interesant, ai pozat sau ai filmat? Scrie-ne pe sibiu@adevarul.ro!

Click pe imaginea de mai jos pentru ultimele noutăţi de la Sibiu:

Mai multe pentru tine:
Țara unde românii au un salariu de 5.000 de euro pe lună. Ce spune Daniel, stabilit de mai bine de 30 de ani: „Există un mit, când vorbim de salariu"
Povestea Kibuțului, hub-ul gastronomic și cultural de la Gărâna. Un mic restaurant, în finala Destinației Anului 2024 FOTO
Putin, probabil, nu a ordonat uciderea lui Navalnîi, au estimat serviciile secrete americane
Andreea Marin, apariție ravisantă la Gala «Nu există nu se poate». A slăbit atât de mult încât zici că are 20 de ani, iar rochia cu crăpătură i-a venit perfect: „Ar trebui să îmi țin mai în frâu inima”
Un medic, triatlonist la 83 de ani, împărtășește reţeta sănătăţii sale: patru principii-cheie ale dietei
Actorul român care a iubit o singură femeie timp de 50 de ani. A cerut-o de soție când încă era elevă
Alexandru Ciucu, gest de milioane față de Alina Sorescu, la trei zile după ce a fost filmat cu noua iubită. Ce cadou i-a luat, în semn de împăcare: „Aduc mereu bucurie ...”
Apropiat al lui Geoană, despre declarațiile lui Ciolacu la adresa adjunctului NATO: „De ce să nu moară și capra vecinului”
Jobul plătit cu peste 2.000 de euro în România, dar nepopular printre tineri. „Ai și pauze de țigară și cafea, dar nu abuza”
Dieta celei mai în vârstă câștigătoare a unui concurs de Miss. Cum de arată atât de bine la 60 de ani | VIDEO
Mituitorul judecătoarei din Suceava care se droga a evadat din arestul la domiciliu chiar înainte de condamnare