Tentativă de sinucidere într-un hotel din Sibiu transformat în centru de carantină. Abia întors din Franţa, a ameninţat că se va arunca de la etaj

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Foto: Virgil Simionescu

Sâmbătă seara, 9 mai, un bărbat care abia intrase în carantină, într-un centrul din Sibiu, a ameninţat că-şi va pune capăt zilelor.

Poliţiştii din cadrul Inspectoratului Judeţean de Poliţie Sibiu (IPJ) au fost chemaţi sâmbătă, în jurul orei 19:40, să intervină la un centru de carantină din judeţ. 

Un bărbat ameninţa că se sinucide, aruncându-se de la balconul camerei amplasate la etajul 1 al imobilului respectiv. 

Negociatorii IPJ Sibiu chemaţi la faţa locului au reuşit să-l convingă să renunţe la gestul extrem care-i putea periclita viaţa. 

Cu acest prilej, au aflat că sibianul de 52 de ani a fost carantinat în cursul zilei, după ce s-a întors din Franţa.

În Sibiu, există cinci centre de carantină, dintre care patru sunt hoteluri cunoscute, pentru persoanele care revin în ţară din zonele afectate de coronavirus, ori nu respectă măsura izolării.  

Când a auzit că timp de 14 zile urmează să stea închis într-o cameră de hotel, bărbatul venit din Franţa s-a enervat foarte tare şi a început să facă scandal. Când a văzut că nu este băgat în seamă, s-a decis să atragă altfel atenţia. 

Negociatorii i-au promis că nu va fi amendat şi nici nu vor exista alte repercusiuni dacă se linişteşte şi înţelege că este spre bine lui şi a celor dragi să dea dovadă de înţelegere.  

Vom reveni cu amănunte. 

Mai multe pentru tine:
Eliza Samara, performanță uluitoare: a câștigat a 5-a oară Liga Campionilor la tenis de masă
Alexandru Ciucu, gest de milioane față de Alina Sorescu, la trei zile după ce a fost filmat cu noua iubită. Ce cadou i-a luat, în semn de împăcare: „Aduc mereu bucurie ...”
Spitale evacuate la Kiev după o amenințare din partea KGB-ului belarus
Taiwanul raportează activitate militară chineză după ce Blinken a părăsit Beijingul
Oana Zăvoranu sare la gâtul Adelei Popescu! Ce a enervat-o la culme la soția lui Radu Vâlcan: „Când o vedeți pe distinsa pe undeva că se rupe în figuri...”
Adevărul despre Moscova lui Putin, dezvăluit de un vlogger român din Rusia. „Vă spun după 20 de ani de trai aici“ VIDEO
Un medic, triatlonist la 83 de ani, împărtășește reţeta sănătăţii sale: patru principii-cheie ale dietei
Scandal de proporții în SUA: Posibilul vicepreședinte al lui Donald Trump recunoaște că și-a ucis câinele: „Era imposibil de dresat”
Țara unde românii au un salariu de 5.000 de euro pe lună. Ce spune Daniel, stabilit de mai bine de 30 de ani: „Există un mit, când vorbim de salariu"
Andreea Marin, apariție ravisantă la Gala «Nu există nu se poate». A slăbit atât de mult încât zici că are 20 de ani, iar rochia cu crăpătură i-a venit perfect: „Ar trebui să îmi țin mai în frâu inima”
Antrenorul de minți. Șahistul Flavius Mihailiuc învață copiii să judece corect: „Sunt abilități care le va trebui în viață“