S-au afişat rezultatele la Bacalaureat! Află aici notele din Sibiu

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Câteva mii de absolvenţi sibieni şi-au aflat astăzi rezultatele finale la examenul de Bacalaureat.

Încă de pe la orele prânzului prospeţii absolvenţi de liceu din Sibiu au început să roaiscă în jurul liceelor şi centrelor de examene, în aşteptarea afişării rezultatelor finale.

La Colegiul Naţional "Octavian Goga", unul din centrele sibiene cu cei mai mulţi candidaţi, rezultatele au ţinut cu sufletul la gură zeci de absolvenţi. Aceştia au putut afla dacă examenul a fost cu noroc pentru ei încă de acum câteva ore, cu mult timp înainte de termenul limită prevăzut de metodologia Ministerului Educaţiei.

Click aici pentru a vedea lista cu rezultatele la Bacalaureat pe judeţul Sibiu

Mai multe pentru tine:
Ingredientele pe care trebuie să le pui în apa ouălelor de Paște, pentru ca să nu se mai spargă. Se regăsesc în bucătăria fiecărei gospodine
CTP îl face praf pe Piedone, cu program cu tot: „Candidatul Parizer Usturoi” şi „rafala de agramatisme, fraze fracturate...”
Actorul român care a iubit o singură femeie timp de 50 de ani. A cerut-o de soție când încă era elevă
Liberalul Costel Alexe: „Orice zi cu Marcel Ciolacu în funcţia de premier e o jignire la adresa Iaşiului şi a Moldovei”
Jobul plătit cu peste 2.000 de euro în România, dar nepopular printre tineri. „Ai și pauze de țigară și cafea, dar nu abuza”
În Germania începe procesul grupului care plănuia răsturnarea parlamentului și uciderea cancelarului. Printre inculpați: un prinţ, un soldat, un astrolog şi o antivaccinistă
Aur, argint și bronz pentru România la Campionatele Europene de canotaj de la Szeged
Alexandru Ciucu, gest de milioane față de Alina Sorescu, la trei zile după ce a fost filmat cu noua iubită. Ce cadou i-a luat, în semn de împăcare: „Aduc mereu bucurie ...”
Tabloul Mona Lisei ar putea avea propria cameră, la Muzeul Luvru
Andreea Marin, apariție ravisantă la Gala «Nu există nu se poate». A slăbit atât de mult încât zici că are 20 de ani, iar rochia cu crăpătură i-a venit perfect: „Ar trebui să îmi țin mai în frâu inima”
Pericol în Vrancea: o autocisternă plină cu etanol s-a răsturnat pe E85. Șoferul a murit FOTO VIDEO