Lucrările pe strada Câmpului aproape de finalizare

0
Publicat:
Ultima actualizare:

În toamna anului 2009 pe strada Câmpului au demarat o serie de lucrări ample care au presupus introducerea canalizării menajere, realizată de Sistem Yapi, şi refacerea completă a carosabilului şi trotuarelor.

CITIŢI ŞI:

Reţeaua de gaz intră în reabilitare pe încă cinci străzi din Sibiu

TIR-urile circulă prin centru Sibiului în weekend

Trafic restricţionat pe 8 străzi din Sibiu

Având în vedere că această stradă este foarte importantă pentru traficul din zona cartierului Ţiglari, mai ales în condiţiile în care strada Ţiglari este în plin proces de reabilitare, municipalitatea anunţă că lucrările de pe strada Câmpului vor fi finalizate până săptămâna viitoare. În prezent lucrările au fost finalizate până la nivelul turnării stratului asfaltic pe tronsonul cuprins între străzile Reconstrucţiei şi Înfrăţirii.

În aceste zile constructorul lucrează la ridicarea căminelor la cotă şi la asfaltarea trotuarelor pe tronsonul Înfrăţirii – Măgheranului, urmând ca lucrările să fie complet realizate în aproximativ o săptămână.

“Imediat ce va fi finalizată strada Câmpului vom putea începe lucrările pe următorul tronson al străzii Ţiglari. Vrem ca lucrările să avanseze cât se poate de bine atât cât vremea ne mai permite, iar pentru ca şoferii să aibă o alternativă de circulaţie vom folosi strada Câmpului ca traseu ocolitor în zona Ţiglari” a declarat primarul Klaus Iohannis în cadrul conferinţei de presă săptămânale.

Click pe imaginea de mai jos pentru ultimele noutăţi de la Sibiu: